Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programmal lehet...

Milyen programmal lehet normális fotókat nagyon sokféle effektek megemlékezés?

Figyelt kérdés
Biztos van ilyen program, amivel lehet effekteket használni. Nem a photoshop gagyi effekteket gondolok, hanem egy másik programra, amivel lehet normális, és sokféle effekteket használni. A profik biztosan ezt használják

2019. márc. 5. 19:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

" Nem a photoshop gagyi effekteket gondolok"

Aha, taníts mester...

2019. márc. 5. 19:22
 2/23 A kérdező kommentje:
Miért? Megnézed bármelyik amerikai filmet, vagy annak plakátját, esetleg bármit ami jól néz ki, arról ki mondja meg hogy photoshopban készült? Senki. Eszükbe sem jutna, hogy az a program képes ilyenekre. De egy kivétel sincs. Mindegyik profi, jól kidolgozott munka eredménye, és annak köszönhető amivel dolgozott. De hogy az nem photoshop az biztos, max ha létezik ilyen akkor valami plusz effekt, vagy plusz valami külsős dolog, amit én még az országban nem is hallottam, sem láttam. De ha létezik ilyen akkor szívesen meghallgatlak, végülis az a lényege hogy meglegyen az a végső program, amit szeretnék használni. Ez nagyon nagy vágyam. De fogalmam sincs mit használnak. De én photoshopban nem láttam ilyen lehetőségeket, amivel jó képet tudnék készíteni. Elrontani azt már sokszor sikerült. Valamire jó az, de szerintem nem azt keresem, ha mégis akkor valaki világosítson fel, hogy hogyan tudok beinstallálni bármilyen külső programot, gondolok itt az effektekre, vagy bármire ami hatással lenne rá. Nekem másra való a ps nem effektezésre, olyanra amilyenre én szeretném használni.
2019. márc. 5. 22:27
 3/23 tabaki ***** válasza:
100%
Azt a „valami külsős dolgot” úgy hívják: emberi elme. Ha valamire, hát a Photoshopra rá lehet mondani, hogy a profik eszköze, bátran nevezhető a világ első képmódosító programjának, amiben része van a nagyszámú beépített- és a mérhetetlen tömegű innen-onnan letölthető effektjének is, amelyeknek akármilyen bonyolult kombinációját is elmentheted saját megoldásként, és másik képen újra alkalmazhatod. A magam részéről képtelen vagyok értelmezni, mit kérsz rajta számon, szerintem csak nem ismered a használatát.
2019. márc. 6. 00:12
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg létező legprofibb a photoshop.

Igazi fotós megtanul úgy fényképezni, hogy a drága idejéből a lehető legkevesebbet kelljen utómmunkára pazarolni.

2019. márc. 6. 10:32
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Tedd fel ide azt a kepet, vagy hasonlot, s maris egy csomo talalgatast megsporolsz az embereknek, hogy vajon mire is gondolsz.

Ha van kesz fenykeped, azt photoshopban ugy effekteled, ahogy akarod. Ha tartalmat akarsz elethuen beletenni ( ami nincs meg kepen ), akkor tudsz, hozza 3D modellezo programban ilyent kesziteni.

2019. márc. 6. 11:40
 6/23 A kérdező kommentje:

Én ilyen képekre gondolok:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

De főleg ilyeneket hogy:?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Mi lehet a folyamat, egy ilyen kép elkészítésénél? Vagy melyik program lehet?

Nem Photoshop, ugye?

2019. márc. 6. 13:30
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez bizony photoshop.

Egy művészeti iskolában egy 11. osztályos grafikus tanuló megcsinálja.

2019. márc. 6. 15:49
 8/23 tabaki ***** válasza:
100%

"Nem Photoshop, ugye?"

Annyiban igazad van, hogy bármelyik egyéb normális képszerkesztővel is megcsinálhatták őket -- és némelyik képnél hasznos lehetett egy vektorgrafikus program bevonása is. De ettől még a Photoshop a legvalószínűbb (ekkor a PS saját vektoros eszközei mellett például az Illustrator segíthetne be), úgyhogy nem egészen világos, miért éppen azt akarod mindenáron kirekeszteni a szóba jöhető programok köréből.

"Az a gyanús, ami nem gyanús."

(Bacsó Péter: A tanú)

2019. márc. 6. 17:12
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Számomra elég egyértelmű a helyzet.

"De én photoshopban nem láttam ilyen lehetőségeket, amivel jó képet tudnék készíteni. Elrontani azt már sokszor sikerült."

Itt lesz a hiba. A felhasználó azt hiszi, van olyan szoftver, amiben csak megnyomja a "kurrvajóeffektpontolyanamilyetakarok" gombot, és kész.

Szegény ember nem tudja, nem is sejti, hogy a Photoshop mi mindenre képes, mert csak az egykattintásos csuda-gombot keresi, ahelyett, hogy körülnézne az interneten, rácsodálkozna, mennyi de mennyi weboldal és youtube csatorna van, ahol a PS használatát meg lehet tanulni.

Nem, ő el sem tudja képzelni, hogy ezt meg kéne tanulni, hogy a PS használatáról többezer oldalas könyvek vannak.

2019. márc. 6. 19:38
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm 9-es. Erre gondoltam az első válaszomban...
2019. márc. 6. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!