Gamernek fontos a Windows frissítés?
Lehet ésszel is telepíteni frissítéseket, pl. nem rohansz bele az első percben, amint elérhetővé válik az. Idővel úgyis jönnek a panaszok, ha hibákat okozott egy-egy főverzió-frissítés a Windows 10-ben, némelyik esetben meg leállnak a terjesztéssel is (mostani Októberi cucc pl.). Mondjuk én csinos egy madár voltam, leszedtem Október 3.-án ezt az Októberi maszlagot az Update-n keresztül (!!!). Jó, én nyomtam rá a frissítések keresésére, de akkor is megtalálta, holott Október 10.-én lehetett volna csak lehetőségem rátalálni, ugyanis globálisan akkor tervezték terjeszteni (tehát Update-n keresztül is automatikusan). Lekopogom, nálam nem is okozott semmi problémát, ahogy eddig egyik-másik frissítés sem, pedig 2017 év eleje óta (amióta átálltam 10-re) minden ilyet leszedek amint elérhető.
Mondjuk ha engem kérdezel, talán túlzottan erős média-hátszele is van az ilyen 1000/1 000 000 (000)-ból megtörténő hibáknak, szóval érdemes a médiát is fenntartásokkal kezelni. Óvatosság, ahogy azt írtam is és akkor úgy már telepíthetsz frissítéseket. Sőt, vannak akik tesztgépet is fenntartanak, amin megvizsgálják a frissítések mellékhatásait. Ez ahogy észrevettem, cégeknél, tehát vállalati szférában jellemző inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!