A Windows 10-t a Microsoft miért akarja így elrontani?
Tele van sok frissítés hibával, ezt már sokan tapasztaltuk.
A gépház, a start menü, most már a fájlkezelő is fekete lett. Ez nekem tetszett is.
De ez már nem, ezek miatt kénytelen leszek visszaállni Windows 7-re vagy Linux-ra.
Microsoft miatt fog tönkre menni sok embernek a szeme, fel b..ta az agyamat ez a mai hír: [link]
Fekete témát el is lehet felejteni, úgy vakítsa majd sok ember szemét a tálca is, kíváncsi leszek hányan fognak meg vakulni ezek miatt.
Undorító ge....i cég ez mindent el ront, a Skype is stb, amihez hozzá nyúl, vagy csinál új dolgot pl. Win10, meg régen a mobilok, mind sz..ok voltak.
Én szemem nem bírja hogy fehér bármi is, nálam minden fekete, még az oldalak is.
Meg szeretem a fekete sötét témát.
"A látványos változtatást nem kedvelők a Gépház alkalmazásban képesek lesznek átváltani a sötét témára, vagy manuálisan sötétebbre szabhatják a Windows 10 kinézetét."
Cikk végére gondolom már nem jutottál el. Annyira unalmas már a menetrendszerűen kiírt Windows10-szapuló kérdésed...
Őket nem érdekli hogy neked vagy nekem vagy másoknak a szeme tönkre megy, őket csak az érdekli hogy vásárold meg, meg a start menübe tele legyen hírkel játékokkal amiket felrakott a win10.
Most is olvastam sok 14 kommentet a facebookon mind szidja a sz..oza a win10.
Őket is idegesíti a sok frissítési hibák, ezért írták ott inkább Windows XP-n dolgozik, a win10-s laptopját ki dobná az ablakon csak ott parkol az autójával. Meg Windows 7-t 8.1-t használnak írták is, csak írták le kell tiltani a frissítéseket mert feljön az ablakba hogy frissíts win10-re, meg írták Linuxot használnak.
Szerintem reggelre 20 komment lesz a Windows cikk alatt.
Én már 50 esélyt adtam a Win10-nek, de akkor se jó, most meg ezt is el akarják venni ami miatt használom, akkor megyek vissza win7-re és később Linuxra.
Tele van már a tö..m a sok frissítés hibával, unokaöcsém fel rakta a Win10-t és másnap nem tudta be kapcsolni, ventik pörögnek de kép nincs, de már mindennel le teszteltük de semmi. Vagy ki nyírta az alaplapot vagy a procít, ez a kettőt nem tudtuk le tesztelni.
iPhone frissítéstől robbant fel a telefon.
Apple is olyan szar mint a Microsoft.
Androiddal sosincs bajom, pedig kettő androidos telom is van.
Most is meg van nyitva youtube letöltő program és már a szemem már nem bírja a fehér fényt, lehet felvesszem a napszemüvegemet.
"Erre már nem tudsz válaszlni."
Nem biztos, hogy akarok válaszolni, nem azt jelenti hogy nem is tudok. Bemásoltam neked a cikkből minden releváns információt, amit nem értettél meg. Van most a normál téma és a sötét téma. Mivel a normál témában is sötétek egyes részek, ezért csinálni fognak egy világos témát a sötét mellé. Ezt te nem értelmezted megfelelően.
Azért sem biztos hogy érdemes neked válaszolni, mert ha nem érted meg a cikkben leírtakat, nem biztos hogy megérted amit itt válaszolni fognak. Az én válaszomat sem értetted meg, és másodjára kell átfogalmazni.
Még azért sem biztos hogy érdemes neked válaszolni, mert a leírás alapján nem értesz az egészhez, és azonnal eldurran az agyad, és jössz mindig egy n+1-edik "jaj de szar a Windows 10, bezzeg az unokaöcsém/nagybátyám, bezzeg a Windows 7, bezzeg a Windows XP"-kérdéssel amiben kitombolhatod magad.
Még azért sem biztos hogy érdemes válaszolni neked, mert ignorálod az összes válaszadót, és csak a saját fals képzeteidet fújod, így mindenki a falnak beszél. Rendkívül befolyásolható és laikus módon állsz mindenhez. Ha van 100 válasz arról hogy miért nincs igazad, de jön 1 darab bolond aki ugyanazt a hülyeséget osztja mint te, akkor azonnal arra az oldalra állsz, és utána bárki mondhat bármit, nem érdekel téged.
Még azért sem biztos, hogy érdemes válaszolni neked, mert semmi eredménye nincs annak amit itt tanácsolnak vagy mondanak neked, hiszen ha "14 kommentelő szerint szar", akkor az már biztos szar, és ha egy Youtube-os tróger proli belemagyarázza a kamerába hogy az szar, akkor te már elkönyvelted hogy az szar.
Ha ennyire szar, akkor töröld a fenébe és megoldódik minden bajod, de heti szinten feljárkálni szidni a Windows-t, meg idegből szitkozódni azzal ami épp az agyadon kifér, mert te épp valamit nem tudsz használni (vagy nem érted meg, nem fogod fel), értelmetlen.
"Én már 50 esélyt adtam a Win10-nek" - ha te annyira ostoba vagy, hogy még 51-edjére is képes vagy felhúzni magad ilyeneken ahelyett hogy váltanál, meg is érdemled. Csak kérlek, kíméld meg ezt az oldalt a kirohanásaidtól.
Már újra raktam a Win10-t mert ki próbáltam a 8.1-t pár hete, de nem jött be, nem ismerte fel a teloimat, hibás update-t akart fel rakni de nem sikerült neki fel tenni, unokaöcsémnél se akarta.
Windows 10-nél már 2x előfordult hogy az előlapi hangot letiltsa, próbáltam le szedni a gyártó oldaláról a deriver-t, de nem rakta fel mert valami hiba van.
Ha Win7-nél is hasonló hibák lesznek akkor a Win10 valamit csinált az alaplapommal, magyarul tönkre tette, hogy sohase tudjak mást használni. Lehet majd ki kell dobjam ez miatt az alaplapomat vagy a procit.
Elég drága Gépem van.
Meg jelent az újra a Win10 nagy frissítése, és olvastam egy kommentelőt PC fórumon, hogy feltette tegnap a frissítést de ma már 3x kékhalált kapott.
Sok szép kommenteket olvasok ilyen rossz.
Microsoft-ot nem érdeklik a felhasználok csak a pénz, nem foglalkoznak a biztonsággal stabilitással.
De nem is érdekel tovább ez az egész már.
Végre mondtál valami jót, megyek is vissza win7-re, letiltom az összes frissítést és sose lesz gondom.
Régen is le szoktam tiltani az összes windowsban és sose volt gondom, windows 95-7-ig sose volt gondom.
Win10-en már volt, le törölt pár filmet, szerintem ehhez semmi köze hogy én mit tárolok a merevlemezeimen.
Meg ha ennyire okos vagy utolsó, akkor mond meg miért nem volt soha gondom a régebbi windows-okkal?
Én minden drivert programot hivatalos oldalról töltök le.
Meg is értem miért perelték be őket, de jó lenne az EU őket is be perelné, de nagyon.
Akkorát nevettem ma mikkor megint hiba van az új win10-be hogy alig kaptam levegőt. :D
Én be fejeztem a win10 kérdéseket, de ha valakinek baja van vele mindig kommentelni fogok.
Én csak a saját tapasztalataimat mondtam el, de te nem engeded meg nekem.
Kommentek:
Jelentettek olyan gepet ma ami ma reggel csak addig indult el amig a windows befelyezte a frissitest es azota nem kepes elindulni... Biztos azert mert 9 honapos 300 ezres konfiguraciorol van szo...
Tegnap települt. Ma 3x volt kékhalálom. Azelőtt soha.
Sajnos amig az MS ilyen profitot termel ,magyarul döl a pénz addig abban a hitben élnek,hogy jo uton haladnak és magasról tesznek a felhasználók igényeire.
Egy komolyabb piacvesztés avagy a cégbe vetett bizalom visszaesése talán jobb utra terelhetné öket.
Ilyen fekete és világos téma fejlesztések meg uj emojik feltalálása az vicc kategoriát surolja
avasszal 3 hétig kínlódtam, amíg a család három gépét rendbe hoztam. Az őszi frissítés egy lefagyáson kívül problémamentes volt.
nekem frissítés letöltésekor leakasztja magát, meg a közben futó photoshopot. onnan tudom, hogy frissít, hogy laggol mint az állat. :)
Nekem 2 hónapja van Windows 10-em, de elég furcsa dolgokat szokott produkálni (pl. ablakkezelési bugok), amiket gyengébb Linux distribúciókon már mondhatni... megszoktam. De Windowsban még nem láttam. Igaz, a 8 és 8.1 kimaradt, Win 7-ről jöttem egyből Win 10-re új laptop vásárlással...
Ennyire rosszul megy a MS-nak, hogy nem képesek megoldani a bétatesztelést, hanem egyszeri felhasználókat kell szivatni.
Kezdetek óta használom a Win10-et. Ilyen rossz operációs rendszert még nem láttam. A Frissítések nevetségesen lassúak és sok is van belőle. A menüszerkezete átláthatatlan. Inkább fejből megtanultam a parancsokat mert egyszerűbb volt mint az "intuitív" menüjükben a beállítások után keresgélni. Ezek a csempék se tudnak kirohadni elképesztő, hogy egy cég ennyire kapaszkodik a döglött ötleteibe. A menüje konkrétan kezelhetetlen összefossa ikonokkal a Win7-nen ezerszer könnyebb bármit megtalálni.
A kereső ótvar. És lassú.
Nem tudok rá jót mondani itthon szerencsére Lubuntu van nem is lehet egylapon emlegetni őket. Az egyik egy tökéletes OS amit tökéletesen személyre tudsz szabni, rohadt gyors és gyengusabb gépen is elvan. A Windows pedig semmi másról nem szól csak arról, hogy a redmondi idióták éppen mit fostak ki az agyukból. Egy szerencséjük van, az, hogy kvázi szabvány lettek a PC oprendszerek piacán. Semmilyen más érv nincs csak az, hogy jó sok szoftver a mai napig Windowson működik normálisan.
Egyre jobb a Windows 10 - vagy mégsem?
Megsem.
Minek ez a f.s? Win7-et feltettem 4 évvel ezelőtt, mai napig semmi baja nincsen, egyszer nem fagyott még le, driver gond nincs, atom stabil. Frissítést meg én csinálom, amikor jónak látom. ezt a 10-est bottal sem piszkálom meg.
Valakinek volt már olyan hogy az action center a bal oldalon nyílik meg, de mire végigmegy a kinyílás animáció rögtön átugrik a jobb oldalra? Windows 10 megjelenés óta ez az első idegesítő hiba nálam. Ja és asztali gépen, meg laptopon is csinálja.
Hat.....nem....rengeteg. kategoriakkal tobb feleslegesen futo sz..rsag van benne, ami kisebb savszelessegu netnel idonkent durva fennakadast tud okozni, ha alapertelmezettkent benthagyod (Candy Crush szarsagok es tsai updatek...pl) Illetve legutobbi vicces sztori: Felraktam az uj Nvidia drivert, erre ez fogadott [link]
Kiderult, hogy 1809-es verzio kell neki a Windowsbol..nekem meg 1803-as van..es tatatam...nem elerheto meg a 1809-es....Hacsak nem eroltetetem media toolsszal...de nem eri meg a kockazatot, mivel egyeseknek 1809-cel is osszeomlik......Nomarmost ez egyreszt az Nvidia sara, nem vitatom, de az 1809-es verzio az , ami 2x (vagy 3x?) jott ki a MS-tol, mert telibeszarta a rendszert az elso alkalommal......
Szoval mind a MS, mind az Nvidia b...ssza sz...jba sajat magat a sz..rjaikkal......Jobb, stabilabb? L..f...szt mama.....
Valamit csinálhatnának a design-al is mert ez irtó ronda és átláthatatlan. A W95 is sokkal jobban nézett ki. Nem képesek keretet tenni az ablakoknak, minden vagy fehér vagy fekete, nem lehet tudni mi hol kezdődik és végződik, nem lehet megkülönböztetni a UI elemeket, a nyavalyás gombok sem gombnak néznek ki, hanem csak valami lapos akármi, vagy csak simán szöveg, majd találd ki mi az. Fluent design mi? inkább lusta design, könnyebb volt ilyenre csinálni. Amúgy a google is ezt csinálja a nevetséges Material design-al. Most komolyan, nézzétek meg a Windows 3.1-et, még az is jobban nézett ki és minden egyértelmű volt. Miért nem lehet minden elemnek külön színt adni mint W95-től 7-esig (klasszikus téma)? Egyre butábbak az új verziók.
Ez több felhasználó tapasztalata több oldalról.
Az nem jelenti azt hogy itt nem soknak van baja, de a win10 cikkek alatt sokat lehet olvasni. Tudnék én még másolni de akkor holnap végeznél az olvasással. Én mindig azokat a programokat rakom fel amiket régi rendszeren is csaj újabb verziókat, Microsoft oldaláról szedtem le mindig a win10-t.
Ismerősöm körömből csak 1-nek tetszik, többi mind sz..za.
Meg az informatikus boltba mondta az egyik felhasználónak hogy win10 sok energiát eszik stb, ő is a win10-t utálja, neki is csak win7 gépei vannak.
Gépem meg biztos nem rossz mert 4 éves, win7-el sose volt baja mikkor meg vetem újan.
Windows 7-t majd nem tudom majd használni mert nem lesz támogatva akkor megyek Linuxra. Nem szeretném a drága SSD-met ki nyírni minden évbe újrarakástól formázástól, ez szintén a pendriveom-ra is igaz, nem azért veszem hogy ezek miatt tönkre mennyen. Remélem tudod hogy az SSD-nek pendrive-nak nem tesz jót a sok formázás.
Még egyszer el mondom mindig ezeket a programokat használtam a régi rendszereken is de sose volt gond, mindig hivatalos oldalról töltök le programokat drivereket, és át is vannak ellenőrizve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!