A Windows 10-t a Microsoft miért akarja így elrontani?
Tele van sok frissítés hibával, ezt már sokan tapasztaltuk.
A gépház, a start menü, most már a fájlkezelő is fekete lett. Ez nekem tetszett is.
De ez már nem, ezek miatt kénytelen leszek visszaállni Windows 7-re vagy Linux-ra.
Microsoft miatt fog tönkre menni sok embernek a szeme, fel b..ta az agyamat ez a mai hír: [link]
Fekete témát el is lehet felejteni, úgy vakítsa majd sok ember szemét a tálca is, kíváncsi leszek hányan fognak meg vakulni ezek miatt.
Undorító ge....i cég ez mindent el ront, a Skype is stb, amihez hozzá nyúl, vagy csinál új dolgot pl. Win10, meg régen a mobilok, mind sz..ok voltak.
Én szemem nem bírja hogy fehér bármi is, nálam minden fekete, még az oldalak is.
Meg szeretem a fekete sötét témát.
Meg olyan gondom is volt, mikkor raktam fel a win10-t hogy telepítés közben el ment a kép, akkor vártam el mentem kajolni, de akkor se volt kép, reset után kezdhettem előröl. Nagybátyám gépén is ez volt mikkor fel raktam neki.
Miért volt ez?
Nekem csak 8.1-hez van driver az alaplaphoz, így hiába rakom fel hibát ír ki, de az intel-hez van driver fel is rakja.
Lehet nekem ezért vannak mindig hibák?
Nagybátyámnak meg csak win7-hez vannak, és néha el megy a kép pár mp-re, a hang meg ropog neki.
Szerintem neki és nekem ezért vannak gondok. Informatikus haveromnak sosincs baja a win10-el, de ő fejlesztett gépet.
Én meg 2014-be vettem gépet vadi újan, de az alaplap 2013-s.
Szinte biztos, hogy az a probléma, hogy nem támogatott rendszert használsz régi hardvereken, és ezért nem tud normálisan futni. Egyértelmű, hogy ha a konfigurációd nem kezeli jól a Windows10-et, és te mégis erőlteted a használatát, valahol ki fog bukni és hibaként jelentkezni az eltérés.
Nem a Windows rossz, hanem a környezet amiben használni próbálod.
Alaplap: MSI H61M-P31 (G3)
Processzor: intel® core™ i3-3220 cpu @ 3.30ghz 3.30 GHz
Procihoz van driverrem de alaplaphoz nincs. Nem tudom mit csináljak. Ki dobni meg nem akkarom mert még működik.
Szerinted mit csináljak?
DVD driver lemezről sikerült fel tennem a hang drivert, csak most a tálcán nem tudom váltani a hangszórót és a fejhallgató között, most előlapi fejhallgatón hallgatom a zenét, de mégis azt írja hangszóróról szól.
Így kénytelen vagyok ki húzkodni a fejhallgatót minden nap.
Feladom az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!