Asus X554L laptopot szeretnék újra telepíteni, de nem Win10- et akarnám, hanem a régi xp-t. Hogy tudnám ezt megtenni?
Persze hogy nem megy. Ezt a gépet Windows 8.1/10 -re optimalizálták ilyen gépeknél már fejlesztéskor sem opció hogy egy őskövület rendszerhez minden legyen hozzá.
Hardver illesztő programok kellenének, ami ugye nincs a CD -n se a hivatalos oldalon XP -hez.
Tehát magadnak kell összeollózni a netről (ha egyáltalán sikerül). Az AIDA64 szoftver ha felrakod rá, azzal megnézheted milyen típusú hálózati kártya, Wi-Fi stb van benne. És google -el talán drivert is fogsz találni.
De én egyáltalán nem ajánlom a használatát.
A belassulás sem biztos hogy a Windows hibája. De egy SSD -vel sokkal jobban működne a gép.
Biztosan túlságosan ostoba vagyok, mert több, mint egy év használat után sem bírtam lelassítani a Windows 10-et.
Tudnál tanácsot adni, hogyan tehetném ezt meg ?
Telepítsek rá mindenféle vackot ?
Ne használjak biztonsági programokat ?
Látogassak meg rosszindulatú alkalmazásokat terjesztő weboldalakat ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!