Lehet valahogy régi játékot telepíteni a windows 10 - re?
Figyelt kérdés
Van jó pár kedvenc játékom, cd - n, és pár csak számítógépen, ilyen pl. a Rise of Nations... amit nem tudok már játszani, mert a gépem windows 10 - es lett. Tudtok valamilyen segítséget adni, hogy mit tegyek? Imádom, és tudom, hogy egy csajnak nem ilyenekkel kéne, játszania de, akkor is imádom... kérlek, adjatok tanácsot, milyen plusz program kell... körbe néztem a neten... láttam jó pár videot, hogy mit ajánlanak, de nem értettem mert angolul volt. Köszönöm szépen előre is.2018. ápr. 6. 14:25
1/2 anonim válasza:
Ha a játék tulajdonságaiban átállítod a kompatibilitási módot Windows xp-re akkor se indul?Nem olyan régi játék,régebiekkel is lehet játszani win10-en.
2/2 A kérdező kommentje:
oh... azt még nem próbáltam... nem figyeltem, hogy lehet ilyet. Megpróbálom. :) Köszönöm. Majd jövök, és megírom, hogy sikerült.
2018. ápr. 6. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!