AutoCAD másodrendű nyomaték?
Figyelt kérdés
AutoCAD-ben próbálom meghatározni egy keresztmetszet másodrendű nyomatékát, egy egyszerűbb alakzatnál amiben nincs furat jó eredményt ad, viszont egy olyan keresztmetszetnél amiben van, sztem rosszat. Úgy próbáltam meghatározni a másodrendű nyomatékot hogy megrajzoltam a keresztmetszetet, majd a REGION nevű paranccsal egy alakzattá változtattam, és utána a MASSPROP paranccsal kiirattam az adatokat, de a második furatos metszet valahogy nem jó, van esetleg ötletetek hogy lehet egy ilyen alakzatnak a másodrendű nyomatékát meghatározni?2018. okt. 22. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!