#10: jaja nálam is 10 évig futott seed serverként, 1 éve cseréltem le egy NAS-ra. Igaz, hogy én nem neteztem vele meg semmi, illetve ugye router mögött volt, így nem tudták közvetlenül támadni. Netezésre már nem mertem volna használni.
2018. szept. 6. 13:57
12/21 anonim válasza:
A sok relatív kifejezés ott ahol csak 30 éves PC-k vannak mint pl a fősulimon v volt a munkahelyemen.
Igen. Mer csak ezt bírja a gép.
2018. szept. 6. 14:52
13/21 Robivosi válasza:
#Kérdezőnek
Talán még netezni is lehetne vele egy jó tűzfal és vírusirtó program használatával, csak a vezető böngészőgyártók már nem adnak terméktámogatást hozzá. Most win7-et használok és semmiért se válnék meg tőle, mert hasonló az xp-hez, azaz jó. Sajna ennek is megszüntetik majd a támogatását, de biztos, hogy a külső szoftveresek még sokáig figyelembe veszik ezt az op. rendszert.
2018. szept. 6. 15:16
14/21 anonim válasza:
Amióta linuxos vagyok (több éve) XP van mellette.(a net letiltva) Amire nekem kell, tökéletesen megfelel...
2018. szept. 6. 16:08
15/21 anonim válasza:
Amelyik gép nem bírja a Win7-et, arra inkább egy kis igényű Linux, mint XP!
Semmi olyat nem csinálhatsz XP-n, amit egy újabb Linuxon ne lehetne.
2018. szept. 6. 16:09
16/21 Alex Fly válasza:
@15: tévét nézni a tuneremmel, mindezt a saját távlövőjével vezérelve. És ugyanazt a szoftvert használva tv-hez, rádióhoz, teletexthez, a műsor felvételéhez és lejátszásához...
Erre a Linux nem képes.
2018. szept. 6. 21:08
17/21 anonim válasza:
#16: viszont egy set-top-box igen. Ráadásul az nem zúg és jóval kevesebbet fogyaszt mint egy PC.
2018. szept. 6. 22:56
18/21 Alex Fly válasza:
@17: viszont set-top boxom nincs. A gépben pedig ott figyel a tuner.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!