Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Fészbukos alapkérdés: ki...

Fészbukos alapkérdés: ki piszkálhat bele?

Figyelt kérdés
Én magam nem vagyok fészbukos, nem használom, nincs accountom, nem is érdekel a dolog. De a nejemnek van és létrehozott egy zárt csoportot, aminek ő a kizárólagos adminja. (Ha jól értem). Ennek ellenére valaki időről időre kicseréli a képeket, legutóbb átváltoztatta valaki nyílt csoporttá, valaki tagokat vesz fel helyette, stb. mindezt úgy, hogy ő nem adta ki az admin jogokat a kezéből. Hogyan lehetséges ez? Már változtattunk jelszót szerintem kitalálhatatlanná, és mégis már másnap valaki emberkedett a csoportban az ő nevében. Amikor ráérdezett, azt válaszolta a valaki, hogy a csoport felkérte őt az admin jogok átvételére, pedig erről szó sincs. Ez hogy lehet és hogyan lehet kiküszöbölni? Ha valami egyszer belépett a megfejtette jelszóval és nem lép ki, akkor hiába változtatunk jelszót, az illető már bent van, vagyis nem kell újra belépnie a jelszóval, ugye? Teljesen nem értjük az egészet.

2018. aug. 19. 18:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet valamilyen alkalmazás vagy böngésző-kiegészítő veszi át az irányítást, és a nevében tevékenykedik. Ez simán előfordulhat, elég csak valami kártékony vírusjellegű posztra kattintani, ami esetleg letöltet a felhasználóval valamit egy ürüggyel, majd az a program minden jogosultságot megkap hogy a felhasználó nevében valamit csináljon. Ez nem teljesen jelszóhoz kötött, így annak cseréje nem elég. Ki kell iktatni vagy a böngészőből a programot (kiegészítő, addon, bővítmény formában szokott ez megjelenni), vagy a facebook profilban a felvett alkalmazások között kell lennie és azt kell eltávolítani.
2018. aug. 19. 18:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Tegnap reggelre a zárt csoport nyitóképét (egy torta volt) valaki kicserélte egy másik torta képére úgy, hogy csak a nejemnek van admin joga itt. Ez hogy lehetséges?
2018. aug. 19. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!