Alapkérdés: Tegnap sokat ittam, ma hányok. Hogy kell ezt elmulasztani?
Én még sosem ittam ennyit, és tegnap is hánytam, kicsit erős volt a tömény, nem kellett volna meginni, tegnap hánytam, haza jövök, alszok, ma reggel megint hányok. Egy pohárt vizet ittam, és kihánytam...
Mit kell ilyenkor csinálni?
Először is,ne igyál többet most egy darabig,max. vizet.
Ja és én a helyedben most egy darabig a nehéz ételeket(pacalpörkölt,csülökpörkölt és hasonló brutálisan nehéz ételek) is nagyívben kerülném pár napig,amíg el nem múlik ez a vacak érzés
Midenkinek mas jön be. majd ha már többször leszel másnapos (hehe) akkor kitapasztalod, neked mi tesz jót.
Persze a viz az ki fog jönni, emg minden mas is. De inni akkor is kell, ha kihanyod. Valszeg akkor is hanynod kell, ha felulsz az ágyban. Keszits magad mellé (ha bírsz) egy üveg vizet meg lavórt. aztán igyál. Nekem részemröl bejön, ha citromos vizet iszom. Ha van otthon vitamin, akkor vegyél be, föleg c vitamint. Ilyenkor a narancsot is kivanni szoktam, meg a citrusféléket. Ezt sajnos csak kipihenni lehet, probalj meg aludni két hányás között. Remélhetöleg delutanra jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!