Hogyan tudom elmúlasztani az éhségérzetem?
Szeretnék fogyni nem túl drasztikusan tehát nem koplalok csak csupán kevesebbet eszek. De most kezdtem és mindig éges vagyok főleg ilyenkor este, hogyan tudnám elmúlasztani? Próbálok sok vizet nni az jó? Kicsit elmúlhat tőle?
Mennyi idő után áll rá a szervezetem, hogy ne legyek éhes?
19/f
Almát? én attól leszek csak igazán éhes
Pedig ha éhes vagy akkor koplalsz. Rendesen kell vacsorázni is. Nem egy tál tésztára gondolok, de simán össze lehet állítani egy könnyű vacsorát, amivel nem lesz éhes este.
Az alma savat csinál, ilyenkor este az már nem éppen jó ennivaló.
Nyugodtan ehetsz valami fehérjét és zöldséget (túró+paradicsom, paprika, uborka), esetleg néhány szelet sovány csmell sonka. Az a lényeg, hogy ilyenkor már ne szénhidrátot egyél, hanem inkább fehérjét. Éhesen elaludni úgysem jó. Többször egyél keveset, hogy a vércukrod ne ingadozzon, és akkor nem lesznek éhség rohamaid.
Nem ideális, hogy 17h-kor eszel utoljára, mert a következő étkezésig túl nagy idő telik el, így megint nem lesz kiegyensúlyozott a ch háztartás. Ezért is vagy éhes!
Lefekvés előtt 2-3 órával ehetsz még fehérjét és zöldséget.
Ha vacsizol, a napi kalória mennyiségből hagyj meg egy keveset, és ehetsz később is.
Sokan nem értik meg, hogy ha keveset, rendszertelenül esznek, akkor tartalékolni fog a szervezet. Azaz igen, úgy lehet fogyni, ha többször, keveset eszel, és persze számolod a kalóriát.
Először is reggelizz be rendesen.
Az ebéd mindig azonos időben legyen.
A vacsora nyugodtan lehet este 6-7 körül is(csak mértékkel)
Mellesleg az éhség elmulasztására kiváló a gyümölcs,gyümölcslé, ásványvíz.
A sütemény és egyéb seggnövesztők kizárva.
sajnos amiatt, hogy suliba járok és az anyagi helyzet miatt nem olyan könnyű, ugynis suliból van amikor délre hazaérek van amikor csak 3ra
meg nem tudjuk megvenni a drágább cuccokat így annyira nem változatos az étkezés, de köszi a válaszokat sokat tanultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!