Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok segíteni hogy legyen...

Tudnátok segíteni hogy legyen a gépemen hang?

Figyelt kérdés
Újra telepítettem a gépemet windows 10 64 bit és nincs hangja semminek. A jobb alsó sarokban a hangszóró mellet van egy piros X és azt írja "nincs hangkimeneti eszköz telepítve". Erre valami megoldás? Realtek meg van Vdeck is meg van.

2018. júl. 7. 19:50
1 2
 11/12 coopper ***** válasza:

Szia.

"asrock n68c-s ucc az alaplapom".

Én csak hardverazonosotó alapján tudok drivert keresni, alaplap név és tipus alapján meg sem próbálom.

Tehát továbbra is áll az ajánlatom, ha megadod a hangeszköz hardverazonositóját, akkor megpróbálok drivert keresni az eszközhöz (Everest vagy Aida64 nevezetű programokkal is meg lehet nézni az eszköz hardverazonositóját).

Üdv.

2018. júl. 8. 14:51
 12/12 Alex Fly ***** válasza:

Elméletileg semmit nem kell letölteni/telepíteni, a win10 gond nélkül fel kell hogy ismerje. Szerintem távolíts el minden letöltött drivert/vdecket, eszközkezelőben töröld a hangeszközt, majd indítsd el az új hardver hozzáadását. Aztán hagyd, hogy a windows beállítsa magának.

De a vdecket felejtsd el: a microsoft-driver arra jó, hogy legyen hangja; az extra feature-öket nem valószínű, hogy támogatja.

Ugyanilyen deszkám van, nálam minden gond nélkül műxik (igaz, hogy inkább a SB Audigy hangját preferálom)...

2018. júl. 10. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!