Miért nincs hang a gépemen? Ma újratelepítettem a gépet, de nincs rajta hang, se youtube-on, se a játékokban.
Figyelt kérdés
Pedig minden fel van véve maxra, nincs kicsúszva a kábel se. Windows 7-em van.2017. febr. 11. 19:23
1/11 anonim válasza:
Valószínűleg elcsesztél valamit.
2/11 anonim válasza:
Lehet megsüketültél, mire kész lett a gép.
4/11 A kérdező kommentje:
Már nem először telepítettem újra a gépen, akkor minden rendben volt, de most nincs hang. Utolsó: Nem raktam fel drivert.
2017. febr. 11. 19:32
5/11 anonim válasza:
Figyelj már, ha nincs benzin a kocsidban, akkor el tudsz vele indulni?
6/11 A kérdező kommentje:
Nem, de nem a kocsimról van szó. :D
2017. febr. 11. 19:34
7/11 anonim válasza:
Na, most képzeld el, hogy a driver az üzemanyag ahhoz, hogy a gépeden menjen a hang. Ha nincs driver telepítve, szerinted menni fog?
8/11 A kérdező kommentje:
De máskor nem kellett driver-t telepíteni, és volt hang. Amúgy most telepítettem le pont egy driver-t, futtattam, és valami olyat dobott ki, hogy Nem található megfelelő eszközmeghajtó.
2017. febr. 11. 19:38
9/11 anonim válasza:
Ellenőrizd a csatlakozásokat a gépben. Nekem egyszer a dvd meghajtóm nem akart működni, egy hétiv tartott, mire észrevettem, hogy nincs bedugva a kábel -pedig nem először foglalkoztam géppel. És még szét sem volt szedve a gép az eset előtt.
Persze ez csak akkor játszik, ha külön hangkártyád van.
10/11 anonim válasza:
Drivert telepíteni máskor is kellett, csak lehet, a windows lemezen alapból ott volt a driver. Az is lehet, hogy most is ott van, csak változtattál a konfigon és hardverütközés lépett fel.
Ha ezt nem vagy képes önerőből detektálni, akkor fordulj a környezetedben élő hozzáértőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!