Tudnátok segíteni hogy legyen a gépemen hang?
Figyelt kérdés
Újra telepítettem a gépemet windows 10 64 bit és nincs hangja semminek. A jobb alsó sarokban a hangszóró mellet van egy piros X és azt írja "nincs hangkimeneti eszköz telepítve". Erre valami megoldás? Realtek meg van Vdeck is meg van.2018. júl. 7. 19:50
1/12 anonim válasza:
hiányzik a normális driver szerintem....
gondolom alaplapi integrált hang van a gépedben. Szóval az alaplapi drivert ki kell keresned win 10 64-bithez és feltelepíteni.
2/12 A kérdező kommentje:
Igen azt is csináltam többet is letöltöttem egy se jó
2018. júl. 7. 20:02
3/12 anonim válasza:
Nem többet kell, hanem AZT. Az alaplapod gyártójának honlapján az lesz fent ami neked kell...
4/12 A kérdező kommentje:
[link] itt az utolsó az jó lesz? asrock n68c-s ucc az alaplapom
2018. júl. 7. 20:32
5/12 A kérdező kommentje:
Nos. Letöltöttem. Sajnos még mindig nincs hang :(
2018. júl. 7. 20:49
6/12 anonim válasza:
a linken nem a te alaplapodnak a drivere van fent.
Próbáld meg innen az elsőt, igaz csak win 7-hez van de próbáld ki.
vagy.....
bemész az eszközkezelőbe majd a hangnál jobb klikk frissítesz és kereses a neten.....sokszor a win 10 megtalálja egyeüdl is.
7/12 coopper válasza:
Szia.
Driverkeresés, hardverazonositó alpján : https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
Ha megadod a hardver azonositót, megpróbálok én is drivert keresni az eszközhöz.
Sok sikert. Üdv.
8/12 A kérdező kommentje:
asrock n68c-s ucc az alaplapom
2018. júl. 8. 08:10
9/12 A kérdező kommentje:
A windows 7 essel nem ment. Ha az eszközkezelőben keresek akkor meg azt írja hogy a legfrissebb van telepítve
2018. júl. 8. 08:18
10/12 A kérdező kommentje:
Eszközkezelőben van 4 NVIDIA High Definition Audio és 1 High Definition Audio hangeszköz. Ezekkel csinálnom kell valamit?
2018. júl. 8. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!