Windows 10 aktiválása miért nem sikerül? (több lent)
Az van, hogy ezen a laptopon eredetileg Windows 7 volt. Anyukám egy hozzáértővel Win10-et rakatott volna rá, de valamiért nem sikerült. Egy barátnőm ismerőse megcsinálta nekem, de úgy tűnik nem aktivált Windows-t rakott fel a gépre, mert most a jobb alsó sarokban kiírta, hogy Aktiválja a Windows-t (korábban sok rendszerüzenet jött efelől). Próbáltam netről szedett kódokkal beváltani, de semmilyen nem sikerült. Home-om van, a Home-hoz való kódokat rögtön nem fogadta el, a Professional-höz meg valami hosszabb hibaüzenetet írt. Újratelepítés szerintem nem oldja meg a problémát. Úgy gondolkozom, hogy ha a teljes Windows, amit anyukám ismerőse akart feltenni a gépre, felrakása sikertelen volt, akkor hiába kérek meg más hozzáértőt, neki sem fogja engedni... lehetséges hogy csak a tört windows-t engedi telepíteni?
Segítsetek kérlek, teljesen tanácstalan vagyok! :/
És kérlek tartsátok magatok ahhoz, hogy laikus vagyok... köszönöm. :)
Itt egy oldal, a legjobb és leggyorsabb módszer szerintem.
Egyébként hasonló az 1. válaszoló által küldött videóban látottakhoz (sőt, az is).
Te jó ég sikerült!!!!!!! :O
Köszönöm szépen a videót!!!!! CMD-vel megcsináltam!!!! Kösziiiii :3333
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!