Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphon 6 aktiválása nem sikerül...

Iphon 6 aktiválása nem sikerül miért?

Figyelt kérdés

Tulaj csere volt, tulajdonos együttmüködő, vele próbálom megoldani.

Bekapcsolom a telefont, jelkodot beírom, feloldom a sim kártyát, wifit választok majd kiírja hogy aktiváljam és kéri az apple id-t. A régi tulaj beírja, de a telefon nem old ki vagy azt írja helytelen, vagy ezzel a kóddal nem lehet feloldank. Se tovább lépni nem lehet, se vissza. Számítógépről beléptünk icloudba az iphone kereséshez nincs beállítva, a csatlakoztatott eszközök közül lekapcsoltam, telefont kikapcsoltam de nem történt változás. Mi a pobléma? Mit kell tennem hogy feloldjon?

2016. júl. 19. 01:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Papírokkal menjetek be oda ahol vettétek, vagy vigyétek el apple szervízbe. Ha nincsenek meg a papírok, (és ugye fenn áll ez a probléma) szerintem ki tudod találni, mit gondolok.
2016. júl. 19. 09:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát igen ezért nem vettem én is használt telefont, szolgáltatóhoz menjetek be, ő vette a telefont? hogy vette és hol?
2016. júl. 19. 10:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Kártyafüggetlenül vette újonnan svájcban. Szerződés+blokk meg van. Mit kér még az apple szervíz?
2016. júl. 19. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Istyleba menjetek be ott megcsinaljak akkor
2016. júl. 19. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!