Miért kell a Windows-t 2-3 havonta újratelepítenem a gépemen fagyás miatt?
Nem értem, több ismerősnek is én tartom karban a gépét rendszeres szoftveresen és hardware-esen is, az övéké mégis évekig bírja, van akinek még 2012-ben tettem fel a win7-et és azóta is olyan mint ha tegnap tettem volna fel.
Kb 2 hónap elteltével elkezd fagyni a rendszer, vagy ha a rendszer nem is akkor az Üdvözöljük feliratnál időzik rengeteget. A karbantartó és biztonsági programjaim is ugyan azok mint a fent említett ismerősömnél ( CCleaner, Piriform Defraggler, ESET Smart Security ) Volt már több gépem is de mindegyiknél ugyan ez volt a probléma, Win XP-től a Win10-ig. Portalanítani havonta egyszer, vagy ha igényli sűrűbben szoktam, újrapasztázni meg évente egyszer. Köztem és mások közt max annyi a különbség hogy például a fent említett ismerősöm heti max 5-10 órát használja a gépét, még én napi átlag 12-15 órát.
"a vírusirtót szed le mert az nem kell !!!"
Mondanám, hogy közveszélyes vagy, de minek, mert úgysem érted meg sose.
K-Lite Codec Pack Minek?
Winrar Minek, ha van
Total Commander
Internet Download Manager na ez meg végképp mi a bánatnak?
Winamp ?? Te tudod ...
MS Office
Open Office egyszerre mindkettő?
Codec Pack -okról nagyon sok rosszat lehet olvasni a neten. Összekuszálják a rendszert, meg tele vannak Ad-ware -ekkel. Nekem sincsenek velük jó tapasztalataim ezért nem is használom őket.
Ráadásul nem is nélkülözhetetlenek. Mert rengeteg olyan mindenevő lejátszó van, ami codec pack -al nélkül is működik, pl. VLC, MPC-HC, GOM Player és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!