Létezik, hogy sokkal gyorsabb a W10 ha angol nyelvet telepítem és úgy használom a rendszert angolul?
Szétfagyja magát egy viszonylag erős gépen i7 16GB RAM / 4gb nvidia 950M ráadásul egy 512GB Samsung SSD alatt.
Na de ha épp összeszedi magát akkor meg nem fagynak be a böngészők, firefox, EDGE, stb.
Eddig nem is gondoltam arra, hogy a magyar W10 miatt lehet xar az egész gép firefoxostul meg EDGE-estül, amik befagyogatnak.
Natív angol rendszer W10 sokkal stabilabb lenne?
durván xarul lett beállítva? Na ezt kifejtenéd?
Tehát adott egy SSD, amire fel lett telepítve a Windows 10.
Mégis mit kellene beállítani egy SSD-n?
(m.2 foglalat, NTFS-re formázva)
A mozgó alkatrész nélküli meghajtó (SSD) állapota hibátlan. Problémás vagy gyenge szektorok nem találhatóak.
Az SSD TRIM funkciója támogatva és engedélyezve az optimális teljesítményhez.
A kondíciót a következő SSD-specifikus S.M.A.R.T. attribútum(ok) értéke határozza meg: #177 Wear Leveling Count
Nincs szükség beavatkozásra.
Minden rendben van, nem értem miért mondod, hogy nem értek hozzá, meg hogy xarul lett beállítva.
Az alignálásnak ehhez pont semmi köze.
Az egyik legnehezebb dolog a hibás hardver kiszűrése. Hibás RAM, rossz procihűtés, gyenge táp, nem támogatott hardver, régi-rossz driver...
Szakszó, ami minden témakörben van. Legyen az orvostudomány vagy logisztika.
akkor legyen partícióeltolás ha zavar, de ezért kár volt kommentelned...
Régen is volt ilyen legenda, hogy a magyarított, vagy bármilyen nyelvre lokalizált OS lassabb vagy valamilyen szempontból nem olyan jó, mint egy natív angol telepítés.
Átállítottam valamiért angolra és meghülyült egy kis időre, lefagyott, de lelőttem a kikapcsoló gombbal bebootolt villámgyorsan és olyan pörgősnek tűnt. Még az EDGE-ben is gyorsabbnak tűnt minden, de mint a villám, csodálkoztam. Ezért is írtam ki.
Minden más is rendben van ha minden igaz, AHCI mód, TRIM, 10% szabad hely, Alignálás (partícióeltolás) gondolom rendben mivel a Win 10 telepítővel lett telepítve.
Hibernálást használom, elolvasva a lapozófájl használatát automatikusan van hagyva, 16GB RAM van de a hibernálás miatt OS-re van bízva a kezelése.
benchmark itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!