Ezen el futna, mondjuk a Fortnite vagy a GTA 5?
Screen Size: 15.6 inches
Screen Resolution: 1366x768
Max Screen Resolution: 1366 x 768
Processor: 2.4 GHz Intel Core i3
RAM: 8 GB SDRAM
Hard Drive: 1 TB HDD 5400 rpm
Graphics Coprocessor: Intel HD Graphics 620
Chipset Brand: Intel
Card Description: integrated
Wireless Type: 802.11 A/C
Number of USB 2.0 Ports: 2
Average Battery Life (in hours): 8 hours
Tudsz nekem körül-belül ilyen árban mutatni olyat, amin elfutnak az előbb említett játékok?
( [link]
Ebben a laptopban (amit utoljára küldtél) egy Intel HD 4000 van (ez is integrált - processzorba beépített grafikás), nekem is ilyen van a laptopomban egy i3-3110M mellett. így ketten a GTA 5-öt 12-14 fps-el viszik (nem is kell mondanom, hogy minimum grafikán), ami pl. egy "autózás" közben eléggé szaggatott, nem túl jó (ennek ellenére én azért így is kijátszottam a játékot).
Nekünk a családban van még egy Lenovo Z51-70 típusú laptop egy R9 375M dedikált grafikus kártyával és egy I3-5005u 2GHz-es processzorral, de a GTA 5 nem fut rajta. Euro Truck Simulator 2-vel pedig több fps-t kaptam úgy, hogy leiltottam az eszközkezelőben az AMD kártyát, és csak az integráltat engedtem.
Tudom, hogy kicsit ellentmondásosnak tűnik, az amit írtam, dehát ezek a tapasztalataim. (és bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!