Fortnite vacban?
Nem tudom hányan ismeritek ezen a platformon a Fornite nevű EpicGames-es játékot (De tuti ismered, ha viszont tényleg nem akkor itt egy link:
Na szóval, be dobb a játékba, oksa minden jó. Aztán amikor az ejtőernyős ugrás van akkor ki dob a vissza a főmenübe és ezt írja ki:
A PROBLEM OCCURRED
You were removed from the match due to your IP, VPN, matchine, or cheating. We recommend not utilizing VPN or proxy services while attempting to play Fortnite.
Próbáltam mindent hogy újra indítom a wifi rútert, ki kapcsolom a VPN-t és a proxy-t, csináltam új felhasználót, Csalni meg a büdös életbe nem csaltam, minden próbáltam de semmi sem működött.
Mit tegyek?
Ok nélkül nem bannolnak.RIP Fornite :)
Esetleg ha új szolgáltatót keresel net modem és wifi router cserével + újra telepíteni a windowst.
Nem használ VAC-t.
Kérdezd a supportot, hogy mi van (ami valószínűleg nem fog válaszolni). De elvileg kaptál elvileg egy minimum 7 napos tiltást miatta.
Nagyon nem értem a kérdésed, "mit tegyek?" .. egyelőre semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!