Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a baj, hogy lehetne...

Mi lehet a baj, hogy lehetne megoldani?

Figyelt kérdés

Szeretnék letölteni egy játékot.Mikor már letöltöttem, megnyitom, ott a setup.El is kezdem telepíteni, de kb. 95%-nál feldob egy "Ez a kötet szükséges a telepítés folytatásához" ablakot, és azt írja hogy hiányzik ez a mappa:

C:\Users\Felhasználó.User-PC\Downloads\Darkest.Hour.v1.04.part2.rar

Olyan lehetőségek vannak alatta hogy OK, Mégse, Súgó.Hiába kattintok az Ok-ra, nem történik semmi.Ha a mégse-re kattintok, akkor felad egy Windows diagnosztikai hiba ablakot:

[link]

Akármilyen oldalról töltöm le, ugyanez van.Hiába próbáltam kicsomagolni a játékot, ugyanez.

Próbáltam érthetően leírni, nem nagyon értek ilyesmikhez.

2018. ápr. 6. 15:26
 1/3 Alain Delon ***** válasza:
Nincs meg a tömörített és darabolt fájl második része.
2018. ápr. 6. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az a baja, amit kiír, hiányik neki egy fájl. Nem lehet megoldani, mert ami hiányzik az hiányzik, vedd meg eredetiban, abban majd benne lesz.
2018. ápr. 6. 15:39
 3/3 DjImipapa ***** válasza:
Sajna néha a letöltött állományt túltömörítik, többszörösen is, ezeket mind egymás után ki kell tömöríteni...például egészen kis programot 4x-esen eldugnak, kissé szenvedni kell vele...:)
2018. ápr. 6. 16:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!