Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mitől van 100% lemezhasználatom?

Mitől van 100% lemezhasználatom?

Figyelt kérdés

Nagyon belassul a gép és 100% lemezkihasználtságot ír. Végignéztem futó folyamatokat mind 0 vagy alig használ valamennyit.És csak akkor csinálja ha nem nyúlok a géphez otthagyom 5-15 percre.

-Már vártam 20 percet hogy abbahagyja e de nem.

-Windows Defendert letiltottam

-Windows Updatet letiltottam

-Windows search,háttérben futó folyamat meg hasonlókat amit ennél a hibánál javasoltak letiltottam.

Winchester-t HD Tune Pro val teszteltem Current pending sectorra ír Warningot.

Windows 10 Home 1709 16299.248 verzióm van.

Toshiba 2 TB 7200RPM 64MB Sata3 winchester.

2018. febr. 19. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:

az automatikus karbantartás miatt is lehet...

hiába tiltod be a defit, vagy az upd-t mert egy csomó mást is csinál a háttérben

próbáld meg még hogy (kapcsold ki a töredezettség mentesítőt is - ha még nem lenne kilőve..,és) - várj egy órát (mivel az automatikus karbantartó kikapcsolja magát 1 óra múlva.

Vagyis 1 óra 10 percet (mert 10 percél indul el..)

Elvileg akkor le kell állnia - és egy napon belül nem fog még1x elindulni...

2018. febr. 19. 13:53
 2/7 A kérdező kommentje:
4 órán át hagytam így semmit se csinál szerintem veszek egy újat.
2018. febr. 19. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha ilyen jó nagy lemezed van, érdemes lehet lemezkezelőben levágni egy kisebb partíciót - aztán teljes formázást neki!

Aztán leszenék egy friss telepítőt a microsoft oldaláról, és feltelepíteném hdd-ról (szerintem úgy egyszerűbb..)

Szerintem egy próbát megér!

2018. febr. 19. 17:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Probáltam azóta 2 féle javítást egyik se jó.Kipróbáltam biztonsági módos indítást abba nem csinálja szval nem winchester hiba hanem windowsos...
2018. febr. 19. 19:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Még a torrentjeim is eltűntek utorrentböl mind.
2018. febr. 19. 20:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem fogjátok elhinni hogy mitől múlt ez el.Ékezettel van írva a nevem a rendszerbe felhasználóm van benne Á meg Ő és néztem a C: users nél hogy nem sikerült csomó programnak létrehoznia mappákat ezen belül hanem más mappákat hozott létre hibás névvel pl R/=(kocka)th &D&m (Ádám vagyok). És ezeket kitöröltem(volt vagy 9 hibás) csak az eredetit hagytam meg az eredetit is átakartam nevezni de írásvédett 3 perc volt mire feloldotta írnám át de vissza rakta írásvédetté szval nem tudtam mit csinálni újraindítottam a gépet és nem ugrál 100% ra azóta. meg volt zavarodva gép.Egyfolytában akart futtatni valamilyen windows folyamatot de nem tudott.
2018. febr. 24. 06:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Bocs mégse lett jó másnap kezdte előröl akartam feltenni vírusirtót de telepítése közbe mindig lefagyott. leformáztam és újratelepítettem updateltem most jó.csak oda a film játék meg a mentés. :(
2018. febr. 25. 15:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!