Valaki szereti a magyarázós, reakciós gameplay-eket?
Figyelt kérdés
Arra gondolok mikor magukat veszik fel ahogy játszanak, vagy elég ha csak dumálnak alatta folyamatosan. Ez mire jó?
Ha valaki megmagyarázza nekem értelmesen azt megköszönöm.
Engem marhára zavar, hogy keresnék valami játékot kikapcsolódáshoz és utána nézek és ahelyett hogy a játék élménye jönne át az jön át hogy az aki játszik vele hogy éli meg...
2018. jan. 28. 14:29
1/3 anonim válasza:
ahelyett hogy a játék élménye jönne át az jön át hogy az aki játszik vele hogy éli meg...
Ez nem pont az hogy milyen az élménye a játéknak?
És videóstól is függ, hogy mennyire élvezhető.
Most IGP-Subnautica sorozatját nézem, mert én is játszom, és elég hasznos dolgokat mutat benne, engem meg nem zavar a spoiler.
+van pár streamer akiket rendszeresen.
2/3 A jó édes válasza:
Igen, sokáig éljenek a reakcziós gameplayek! Vesszenek a kommunisták és Isten áldja Horthy Miklóst!
3/3 A kérdező kommentje:
Abszolút nincs köze a kettőnek egymáshoz, ha látok egy videót akkor ugyan úgy tudok rá reagálni magamtól, vagy nem? Ezt is meg kell mutassa más?
2018. jan. 29. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!