Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 telepítése Lenovo...

Windows 7 telepítése Lenovo x551c-re miért nem működik?

Figyelt kérdés

Adott egy Lenovo x551c amelyikbe sajnos megdöglött a gyári HDD, sikerült szereznem egy újat, bele is építettem és neki ugrottam, hogy újra telepítsem (USB-n pendriveról) és működésre bírjam.

Kis keresgélés után találtam rá, hogy bios átállításra van szükség, hogy USB-ről bootoljon (videó szerint https://www.youtube.com/watch?v=yILoGWqtKPQ), meg is történt utána nagy lendülettel ESC gomb nyomva tartás után kiválasztottam a pendriveról való bootolást és tovább lépve sajnos semmi sem történik csak sötét képernyő, próbáltam lemezről is telepíteni de sajnos ugyan az bios után semmi a pendrive telepítő biztos, hogy rendbe mert a tegnap telepítettem róla.

Gondoltam arra, hogy kiveszem a HDD-t és másik gépbe a telepítés eejét ameddig a fájlokat másolja átrakom egy másik gépbe utána vissza a laptopba esetleg ez működne vagy esetleg mi lehet a probléma, hogyan tovább?

2018. jan. 14. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor beállítottad a pendrive bootolást, simán kiléptél, vagy mentés, kilépés? Mert nem mindegy.
2018. jan. 14. 11:48
 2/5 A kérdező kommentje:
mentés, kilépés természetesen
2018. jan. 14. 11:52
 3/5 A kérdező kommentje:
bocsánat az eredeti kérdésből kimaradt Win 8 volt gyárilag , Win 7-et próbálok rárakni.
2018. jan. 14. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Én csak Asusból találtam x551c-t.

A telepítőt megfelelően készítetted el pl Rufus segítségével?

A secure boot (itt fast boot néven szerepel) legyen kikapcsolva, ellenkező esetben nem fog elindulni a telepítő:

https://www.youtube.com/watch?v=s4Un_QpDoRQ

2018. jan. 14. 12:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megjegyzéseket, igaz, hogy Asus-ról van szó, csak az kavart meg, hogy amiről a hozzá szólást írtam az lenovo, de javítottam már, köszönöm szépen még egyszer.
2018. jan. 14. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!