Windows 7 telepítése Lenovo x551c-re miért nem működik?
Adott egy Lenovo x551c amelyikbe sajnos megdöglött a gyári HDD, sikerült szereznem egy újat, bele is építettem és neki ugrottam, hogy újra telepítsem (USB-n pendriveról) és működésre bírjam.
Kis keresgélés után találtam rá, hogy bios átállításra van szükség, hogy USB-ről bootoljon (videó szerint https://www.youtube.com/watch?v=yILoGWqtKPQ), meg is történt utána nagy lendülettel ESC gomb nyomva tartás után kiválasztottam a pendriveról való bootolást és tovább lépve sajnos semmi sem történik csak sötét képernyő, próbáltam lemezről is telepíteni de sajnos ugyan az bios után semmi a pendrive telepítő biztos, hogy rendbe mert a tegnap telepítettem róla.
Gondoltam arra, hogy kiveszem a HDD-t és másik gépbe a telepítés eejét ameddig a fájlokat másolja átrakom egy másik gépbe utána vissza a laptopba esetleg ez működne vagy esetleg mi lehet a probléma, hogyan tovább?
Én csak Asusból találtam x551c-t.
A telepítőt megfelelően készítetted el pl Rufus segítségével?
A secure boot (itt fast boot néven szerepel) legyen kikapcsolva, ellenkező esetben nem fog elindulni a telepítő:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!