Hányingerem van? Az!
Ezt nézzétek! Olvassátok a kommenteket is alatta!
A megoldás az, hogy letöltesz egy december előtti Windowst, és azonnal kikapcsolod a frissítést!
Vagy ha nem megy, akkor a WiFit!
Még az internet korszak előtt se frissítettek a windowsok, pedig már akkor is mindenkinek volt gépe, mégis működött minden anélkül is!
Én kezdem is a régebbi telepítést a gépeimen! Az enyémeimet nem fogják belassítani, az biztos! Mert mindenre elég! A legújabb játékokkal játszok!
"Ez nincs ellentmondásban azzal ait írtam."
Dehogy nincs! Ezt írtad:
"Szóval csask azokat érinti a probléma, akik régi Windowst használnak."
"Csak azokat érinti akik régi Windowst használnak, de azokat se mind:)"
Így már nincs.
"Az ilyen nagyon okos és mindent jobban tudó emberek miatt tudnak elterjedni a leggyilkosabb számítógépes kártevők. A WannaCry zsarolóvírus 99%-ban régi, nem frissített operációs rendszereket és PC-ket fertőzött meg, és így terjedt tovább.
Te mégis mi a bánatos francról beszélsz?
Mikor mondtam én olyat, amivel azt "bizonyítanám", hogy "mindent jobban tudok". Mondtam egy véleményt a Win 10-ről. Ennyi. És képzeld el nagyokos, hogy nem járok olyan oldalakon amik fertőzöttek lehetnek. Fix számú oldalt látogatok, általában hírportálokat, email fiókomat meg néha közösségi oldalt, soha nem volt semmilyen vírusproblémám.
Az meg megint cak tény, hogy a "csodálatos" Win 10 a háttérben töltögette a szaros frissítéseit, csak sajnos a tetű lassú internet mellett ezt nem lehet megcsinálni. Legalább azt be lehetne állítani, hogy maximum mekkora sávszélességet foglaljon le. De nem, ilyen lehetőség nincs. Én igazából ekkora rágtam be nagyon erre az OP rendszerre, de mivel újabb hardverek már nem támogatják még a Win 7-et sem, így kénytelen vagyok megmaradni ennél.
"A Windows a hátad mögött turkál a rendszerben? Fel sem merül, hogy a te érdekedben csinálja, ugye? Neeeeem, kémkedik utánad, meg elrontja a géped! A Vista volt az első Windows, aminél bele kellett egyezned az adatgyűjtésbe- de ki tudja, hogy mondjuk az XP mit csinált a háttérben?"
Beszarok. Ez az évszázad poénja. A jóságos Microsoft a mi érdekünkben turkál. Pont úgy, mint a Facebook vagy a Google mi?? És még én vagyok hülye...
"Általában az olyan emberek szoktak a kémkedés ellen lázadni, akik egész nap le sem szállnak a közösségi oldalakról. Abban a pillanatban, ahogy regisztrálsz Gmailre vagy Facebookra. már le is mondhatsz a rejtőzködésről és anonimitásról. És mindezt teljesen önként vállalod."
Hát ehhez már nincs is mit hozzátenni, te biztosan jobban tudod, hogy kik lázasdnak mi ellen, és az emberke mivel töltik a napjaikat. És akkor vissza is tértünk az első mondatodhoz: "Az ilyen nagyon okos és mindent jobban tudó emberek..." Szerintem ezzel a hozzászólásoddal pont bizonyítottad is, hogy te vagy ilyen "nagyokos, tudálékos" idióta. Köszönjük a véleményed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!