Kockahasat szeretnek, de az edzesek kozben hanyingerem van, mitol?
Figyelt kérdés
Elsosorban ittho edzenek, de szerintem ez nem problema, mert nem sok felesleg van rajtam, ami nagyobb problema, hogy barmilyen gyakorlatot csinalok amit erdemes, hogy kockahasam legyen, mindegyik kozben elkezdek szedulni, hanyningerem lesz es muszaj vagyok abbahagyni, mert kibirhatatlan, utana is meg 15-20percig tart. Ez mitol van es mit lehet ellene tenni?2018. jan. 9. 21:15
1/3 anonim válasza:
Talán relatíve üres gyomorral kéne edzeni! Egyszer elmentem futni ebéd után, azt hittem meghalok :/
2/3 anonim válasza:
A kockahashoz elsőrorban nem csak edzeni kell, hanem diétázni is, és egyébként sem adják azt olyan könnyen, bár lehet a szerencsések közé tartozol. Nincs "kockahas gyakorlat".
Mit edzel? Milyen gyakorlatokat végzel hány ismétléssel?
Milyen napszakban? Szoktál bemelegíteni? Rendesen eszel? Vércukrod rendben? Emésztésed rendben? Nem edzés előtt tömöd tele magadat közvetlenül?
3/3 anonim válasza:
Lehet krónikus gyomorbántalom, atipusos reflux. Nem szoktál egyszerre sok mindent összeenni? Nagy vacsora, utána tábla csoki, stb... Nekem akkor van kondizás közben akár másnap is hányingerem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!