Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hányingerem van? Az!

Hányingerem van? Az!

Figyelt kérdés

Ezt nézzétek! Olvassátok a kommenteket is alatta!

[link]

A megoldás az, hogy letöltesz egy december előtti Windowst, és azonnal kikapcsolod a frissítést!

Vagy ha nem megy, akkor a WiFit!

Még az internet korszak előtt se frissítettek a windowsok, pedig már akkor is mindenkinek volt gépe, mégis működött minden anélkül is!

Én kezdem is a régebbi telepítést a gépeimen! Az enyémeimet nem fogják belassítani, az biztos! Mert mindenre elég! A legújabb játékokkal játszok!

2018. jan. 11. 18:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Vihar a biliben.
2018. jan. 11. 19:22
 12/30 anonim ***** válasza:

Ezeket a kommenteket olvasd el inkább. Na csak kibújt a szög a zsákból,a hülye is látja,hogy ennek az egésznek csak az volt a célja,hogy növeljék a win 10-re és az új cpu-ra váltást.

Még ha igaz is a hirtelen talált hardwares sérülékenység,akkor se más csak álprobléma keltés az egész. Én itt adtam fel a mindenféle felesleges frissítgetést. Jó lesz nekem az egy évvel ezelőtti verzió mindenből. A legújabb radeon driver is sz*rakodik. Nem akarok közhelyekkel élni, h régen midnen jobb volt, de az XP korszakban nem kaptunk ennyi frissítést, max egy sp1et majd 2őt mégis jó volt. Aki meg azzal jön h vírusok így meg biztonság úgy...hátha valaki kíváncsi arra, h mi van a vinyón jöjjön és megmutatom, pár szaros doksi miatt nem fogom tönkrevágni a gépet az MS kedvéért. Nem fogynak az új pc-k, no meg a Windows 10 tehát összefogva valamit ki kell találni amivel lassítani lehet legálisan a régieket. Zseniális, ahogy az apple hülyeségéből tanulva egy biztonsági résre hivatkozva lassítják be a készülékeket. Ügyes! Hm... Szóval aki nem akar lassulást váltson win 10-re és vegyen a legújabb procikból. Nem tudom mennyire veszélyes valójában ez a cpu hiba,de trükknek sem utolsó,hogy növeljék az új Intel procik eladási számait valamint,hogy minél több user-t tereljenek át win 7-ről win 10-re.Nemrég még arról lehetett ugyebár olvasni,hogy nem sikerült a várt ütemben átállítani az embereket 7-ről 10-re.Erre most itt van ez a sok évig megbújt,titkolt hiba(?) amihez a javítás csak win 10-en szuper a legújabb procik mellett.Érdekes dolgok ezek.. csak én gondolom hogy összeesküvés van a háttérben? Windows 10-et frissebb Intel (Skylake vagy újabb) lapkán futtatva a mérések egy számjegyű százalékos lassulást mutatnak - ezt a cég úgy jellemzi, hogy ezek ezredmásodpercekben mérhető különbségek, a legtöbb felhasználó számára ezek nem lesznek észrevehetőek. Windows 10 és régebbi chip (Haswell vagy régebbi) kombinációja már néhány felhasználó számára érezhető lesz, a mérések "jelentősebb" lassulást mutatnak. A fekete leves a régebbi chip-régebbi operációs rendszer (Windows 8 és korábbi) kombinációnál indul, erre a cég már azt mondja, hogy a lassulást a felhasználók többsége észlelni fogja.

Ezek voltak a kommentek.

2018. jan. 11. 19:23
 13/30 anonim ***** válasza:

Szirty:

Ez nincs ellentmondásban azzal ait írtam. Csak azokat érinti akik régi Windowst használnak, de azokat se mind:)

2018. jan. 11. 20:48
 14/30 anonim ***** válasza:
75%
Ennyi üldözési mániás elmebajost...
2018. jan. 11. 21:59
 15/30 anonim ***** válasza:

A Win 10 amúgy is egy undorító, szar rendszer. Az, hogy magától frissítget a háttérben én meg napokig, sőt hetekig nem értettem hirtelen mitől lett még szarabb az amúgy is csigalassúságú "internetkapcsolatom". Hát ezért, mert a kedves Microsoft megkérdezés nélkül turkál a gépünkön.

Régen legalább be lehetett állítani, hogy megkérdezze, mikor és hogyan szeretnénk a frissítéseket letölteni, most ennyi sincs meg.

Egyébként én SOHA életemben nem frissítettem egyik OP rendszeremet sem. Se a Win 7-et, se a Win 10-et. És érdekes módon tökéletesen működik minden, nem volt semmilyen problémám, se vírus, semmi, egyszer sem.

Nagy kamu az egész. Aki régebbi hardverrel rendelkezik, egyszerűen ne töltse le a frissítéseket, kapcsolja ki és kész.

2018. jan. 12. 08:02
 16/30 anonim ***** válasza:

Turkál neked az ángyod térde kalácsa. Ha nem értesz valamihez, inkább maradj csendben ! Ennyi buta embert. :)

Undorító rendszer ? Ez a hét jelmondata.

2018. jan. 12. 08:15
 17/30 anonim ***** válasza:
56%

#15: Az ilyen nagyon okos és mindent jobban tudó emberek miatt tudnak elterjedni a leggyilkosabb számítógépes kártevők. A WannaCry zsarolóvírus 99%-ban régi, nem frissített operációs rendszereket és PC-ket fertőzött meg, és így terjedt tovább.

A Windows a hátad mögött turkál a rendszerben? Fel sem merül, hogy a te érdekedben csinálja, ugye? Neeeeem, kémkedik utánad, meg elrontja a géped! A Vista volt az első Windows, aminél bele kellett egyezned az adatgyűjtésbe- de ki tudja, hogy mondjuk az XP mit csinált a háttérben?

Általában az olyan emberek szoktak a kémkedés ellen lázadni, akik egész nap le sem szállnak a közösségi oldalakról. Abban a pillanatban, ahogy regisztrálsz Gmailre vagy Facebookra. már le is mondhatsz a rejtőzködésről és anonimitásról. És mindezt teljesen önként vállalod.

2018. jan. 12. 11:14
 18/30 anonim ***** válasza:

16-17 válaszoloknak:

Ésszel beszéljetek aki igazat mond. Aki kap vírust az azért kap mert olyan oldalakon jár, azokon semmi nem véd. Én meg bizható oldalakon járok és sose kaptam be zsaroló vírust telefonnon sem, pedig nem frissítek. És sokkal jobban müködik így a telefon gyorsabb stb. Furcsa 20 évig titkolták az egészet, szerintem kamu az egész, azért találták ki hogy vegyűnk ùj I7-es I9-es procikat, és térjűnk átt Winfosos 10-re. Majd ha gépről írok kūldök egy videót a videós el mondja hogy aki teheti az I3 I5 procikat cseréljűk le mert ott nem lesz gond. A cikkekben meg azt is írtáj a Windows 7-en 8.1-en lesz érezhető nagyon a lassulás, itt már būzlik is az egész dolog. Nem fognak azokkal a rendszerekkel foglalkozni. Lehet kis sebezhetőség van azért a procikban de nem annyira mint ti gondoljátok. Tele van reklámmal a Win10 start menűje, és hattérben letölt mindent az áruházból és fel is telepitett és fogy a helyem, mindent ki kapcsiltam hogy ne tegyen ilyeneket, de az otta még rosszabb lett 1 nap 10 szer telepiti és frissítti az ugyan azt a verziójú Defendert. Volt is róla cikk hogy a Defender a legrosszabb vírusirtó a világon.

2018. jan. 12. 12:13
 19/30 anonim ***** válasza:
#18 Dehogy mond igazat, te meg ne égesd már magadat itt is a hazugságaiddal. Hetente írsz ki kérdést arról, milyen sz_r a win10 és most már biztoskutyaúristen, hogy visszaállok win7-re, de azóta se tetted meg.
2018. jan. 12. 12:35
 20/30 anonim ***** válasza:
Még nem volt rá idôm. Mindenki el mondhassa a véleményét, azért van ez az oldal.
2018. jan. 12. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!