Tudnátok olyan programot mondani, amivel már meglévő videóban lehetne az ember arcát módosítani? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Hogyan és mivel tudok olyan videót készíteni amiben mondjuk egy fényképet helyezek rá a videóban beszélő emberre arcára? Láttam már ilyen videót, de nem tudom elképzelni, hogy hogyan és mivel tegyem rá a képet a videóban beszélő ember arcára. Nehéz ezt megcsinálni? Milyen program való ehhez?2017. dec. 6. 19:09
1/5 anonim válasza:
Nem nehéz megcsinálni, ha ért hozzá az ember. :)
Ez már haladó szintű videószerkesztés, és ha nem vagy járatos ebben egy kicsit sem, akkor pár perc után úgy is elmenne a kedved tőle, és a végeredmény is szörnyű lenne. Hagyd ezt a profikra!
2/5 A kérdező kommentje:
Szóval, te megcsinálnád nekem? :)
2017. dec. 6. 19:24
3/5 anonim válasza:
Persze. Minden vágyam az, hogy órákon át videókat szerkesztgessek idegen embereknek, ingyé. :)
4/5 CspCsj válasza:
Interneten keress "change face", "replace face", "swap face" stb. kifejezésekre.
Pl.: [link]
5/5 anonim válasza:
Ezt a Cyberlink PowerDirector programja tudja.
Tools -> Motion Tracker.
Ha akarod meg tudom csinálni neked, nem egy nagy feladat.
Írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!