Hol van valóban ingyenes ISO konverter?
Van egy ISO file-om. Ki akarom csomagolni, mp4-be vagy valami a tévé által olvasható formátumba. Csakhogy a google hiába mutat nekem ingyenes programokat, installálás után kiderül, hogy mégsem teljesen ingyenes. Nem 30 napig használható, nem ám, hanem 15 percet tud konvertálni ingyen.
Na de ez sem akkor derül ki, amikor ránézek az oldalára, vagy feltelepítem, hanem futtatás után! Hogy csesszék meg!
Most pakoljam tele a gépemet mindenféle hazudós programmal, mire kiderül, hogy melyik a valóban ingyenes?
Mondjon valaki egy olyan programot, ami valóban ingyen át tud konvertálni egy egész filmet, és nem csak behazudja, hogy ingyenes! Thx!
Ezt sikerült a torrenten találnom. Meg óriási méretű bluray-t.
Technikailag olyan nagy gond? Hiszen a torrentkészítők is azt csinálják, hogy DVD-t konvertálják át más formátumra. Nem igaz, hogy olyan megoldhatatlan probléma ez!
Olvasd vissza! Mit írtam? Pedig végig nagybetűztem a kiterjesztéseket...
A Format Factory-be a VOB fájlokat töltöd be és nem az iso-t. Igen, ez azt jelenti, hogy az iso fájl teljes tartalmát kimásolod egy mappába, majd a Format Factory-be ebből a mappából töltöd be a VOB fájlokat.
Ez van! Kénytelen vagy vele vagy melózni, vagy több oldalt is átbújni azért, hogy esetleg megtaláld normális formátumban letölthetően. Ha ez nem tetszik, akkor töröld le az egészet, és ezt a filmet nem nézed meg!
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!