Hogyan menthetném le?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy van egy VM-em, amin van egy nagyon fontos fájl, viszont a guest Windows rossz particionálás miatt meghalt, nem lehet bootolni. (Bizti mentést nem csináltam)
Ubuntu Live CD-ről látom a partíciót, és a VM fájljait, de összesen kicsit kevesebb mint 50 GB-sek, ezért pendrivera nem tudom átrakni (darabokban próbáltam, de nem ismeri fel a Win a másik gépen).
Most azzal próbálkozom éppen, hogy feltettem MEGA Cloud-ba a VM fájlokat és egy másik gépre töltöm le őket. Ha minden jól megy akkor be tudom importálni a guestet és egyszerűen áthúzom a fájlt ami kell.
Viszont ha nem sikerül, akkor mit tudnék még tenni? Nagyon fontos fájlról van szó tényleg. Azon kívül hogy átrakom másik gépbe a HDD-t van valamilyen lehetőségem?
2017. nov. 9. 15:44
1/2 anonim válasza:
A host és a VM között semmilyen szinten nem lehet kapcsolatot teremteni? Általában mappamegosztás szokott lenni. Vagy ha az nem megy, akkor próbáld meg a fájlmegosztást.
2/2 anonim válasza:
Live CD-boot után külső winchester-t csatlakoztatsz és arra másolod a fájlokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!