Haldokló merevlemezről mivel menthetném le az adatokat, ha a másolás már nem segít?
Próbálom, úgy sok mindent sikerül, de egyben sehogy, mindig megakad.
Progi esetleg?
Helyreállító programokkal átfuttathatsz egy mély keresést, de ha valamit a fej nem tud olvasni, mert hardveresen képtelen rá, akkor arra nem fogsz programot találni. Várhatsz rá ítéletnapig, akkor sem fog menni.
Egyébként pedig ha az adat fontos, akkor van róla biztonsági mentés => ha nincs mentés, akkor nem volt fontos az adat, tehát kár időt pazarolni a visszaállításra.
Eltaláltad, van róla biztonsági mentés - de az ember nem minden esetben menti minden nap a dolgait, nemde?
Kb 50%-a megvan természetesen mentésbe, mivel fontos. De 1 TB-ot nem lehet naponta menteni!
Nem szeretem, mikor valaki okoskodni akar. Segítséget kértem, nem pedig kioktatást.
Öööö miért nem? Gondolom nem 1 TB adatod keletkezik naponta. Persze kifogásnak jó.
Mély scan volt már?
Mivel nagy fájlokkal foglalkozom, ha nem is 1 TB, de 3-400 GB fájl simán megvan egy nap!
Milyen programot javasolsz? Próbáltam több félével is, elkezdi másolni, de bizonyos %-nál ugyan úgy megakad. Most mappánkét másolom, kb 2 óra alatt meg is van egy. Igen lassú :(
Na eljutottam addig, hogy csak pár fájl maradt, amit nem akar másolni, ezek elsősorban videó fájlok, ezekkel nem birkózik.
Erre valami ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!