Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan menthetném meg ezeket...

Saavedro kérdése:

Hogyan menthetném meg ezeket az archívumokat?

Figyelt kérdés
Töredékeket szedtem le a netről (ilyen 001/002, part1.rar/part2.rar) fájlokat, amiket aztán összeillesztettem a total commanderrel (és lett pl. egy .part1 fájl) Viszont most a 7-zip mégis szarakodik velük. Van pl. egy ilyen .part1 fájlom ami 7 gigás, legalábbis 7 GB-osnak mutatja. Aztán amikor megnyitom, valamiért belül már csak 2 GB-ot lát, ha kibontanám, hibát jelez. Mi lehet a gond?
2014. okt. 25. 00:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna összerakni, csak kibontani, aminek során a tömörítőprogram összerakta volna.

Szóval, csak jobb klikk valamelyik rar fájlon, és "Kibontás ide".

Az a Total Commanderrel összerakott fájl értelmezhetetlen minden program számára.

2014. okt. 25. 07:39
 2/5 anonim ***** válasza:
TC-vel akkor kell összerakni, ha a kiterjesztés helyén van>>> 001, 002, 003, crc. Simán ki kell csomagolni ahogy ajánlotta az előttem válaszoló.
2014. okt. 25. 09:12
 3/5 A kérdező kommentje:
És ha Total Commanderrel szétbontom? Tegnap megcsináltam és ugyanolyan fragmentumok lettek, csak .001 kiterjesztéssel.
2014. okt. 25. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha törölted az eredeti fájlokat, akkor annyi, újra le kell tölteni, amit létrehoztál az nem használható.
2014. okt. 27. 10:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor is, hogy ha van CRC-fájl?
2014. okt. 27. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!