Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Facial motion capture?

Facial motion capture?

Figyelt kérdés
Sziasztok erről most láttam és hallottam. Szeretnék poénból csinálni az egyik ismerősömnek egy videót és arra gondoltam, hogy valami "karaktert" csak szimplán letölteni valahonnan és felvenni ahogy beszélek, de persze a karakter beszélne és elküldeném neki. Ennyi lenne az egész amit akarok. Esetleg valaki nem tudja, hogy lehet ezt megvalósítani könnyedén? fizetős programok nélkül? Vagy lehetséges egyáltalán? Ha igen, priviben írjon valaki kérem :D. Előre is köszönöm.

2017. nov. 9. 00:55
 1/1 nulla1 ***** válasza:
100%

van róla 44ezer találat youtubeon :) működik pl. Blenderben is persze, bár egyszerűbb ilyenkor ha az alany tud róla és az arcán vannak mocap jelek. a nélkül sokkal pontatlanabb / több manuális meló kell hozzá.

https://www.youtube.com/results?search_query=facial+motion+c..

de a legújabb iphone pont ezt tudja, meg van még ezer másik kis alkalmazás akár androidra. szerintem a face swap itt egyszerűbb megoldás lehet.

2017. nov. 9. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!