Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 3DS Max vagy Blender?

PaSeV kérdése:

3DS Max vagy Blender?

Figyelt kérdés
Mivel tudom, hogy a Blender ingyenes, a 3DS Max meg drága, ezért nem az e szerinti összehasonlítás érdekel! (Se a kezelőfelület.) Nekem a render idő, a gépigény, s a végeredmény minősége számít. Ugyanis nagyon vártam a 2.79-es Blendert a denoising miatt. Csak rá kellett jönnöm, hogy denoising nélkül is pocsék a az eredmény Cycles-ben, denoising-gal meg szintén. (Állóképekkel semmi gond, de ha már animációról van szó, leírhatatlanul rossz, összemosott produkciót kapok.) Köszönöm a hozzáértő válaszokat!

2017. okt. 14. 08:15
 1/4 anonim válasza:

1.Blender

-rendelkezik 3+1 engine-nel:

-real time game engine: Blender internal game

-real time renderer engine 2.0: eevee PBR (phisically based rendering)

-internal render: belsö render motor, nem használ gpu-t, lassú, rossz végeredmény

-cycles render: PBR megelent benne, principled BSDF shader; beimportálhatod külső renderelőbe + eevee

Ez mind a blender enginjei, és FREEWARE!

-jó vfx-hez

-cgi munkálkodáshoz is tökéletesen megfelel

-motion tracking(vissza a vfx-hez)

3dsmax:

-drága

-nem tudok belső rendermotorról, csak externalról

-modellezésre és szimulációra profi

-ÉN BLENDERT HASZNÁLOK

de cycles samplet 500-ra,

+denoiser

szarsz rá menny ideig renderel, nem te dolgozol a gép helyett

13y/F vagyok, bár lehet hülyének néznek egy taknyost, de tudom mit teszek, bízz bennem. (3 év gyakorlat, portfólióval)

Bocs a felsorolásért, sietek, beszélhetünk:

forianzsiga@gmail.com

Érdemes blenderrel foglalkozni, viszzakapod a belefektett energiát RÖVID idő alatt!

Bármi van, szólj, gyerek vagyok, van időm, és nagyon nagyon szívesen várom a kérdéseket!

good luck! :)

(nem vagyok a blender marketing-megbízottja)

2017. nov. 25. 00:09
 2/4 anonim válasza:

Ha nem értessz akármit, írj rá az előző válaszan az emailre, ha nem kapsz választ, netenis fent vannak azok a szavak amiket még esetleg nem hallottál!

Sok sikert!

Zsiga

2017. nov. 25. 00:11
 3/4 anonim válasza:

Én cuccaim:

-gtx 1050 ti, és dx12 kijött. sli nélkül még egy 750 ti asszem belefér

-4gb ram, nem kell, mert a gpu ramját használja

-pentinum @g4??? nem tudom, gyenge proci, nem baj, rendereléshez itt nem kell a proci!

2017. nov. 25. 00:15
 4/4 anonim válasza:
Denoising nem oldja meg a problémákat, túl szép, hogy igaz legyen!
2017. nov. 25. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!