Melyik program tud pixeles képeket vektorossá alakítani?
Figyelt kérdés
És ez alatt azt értem hogy olyan rajzolt képeket ahol éles határvonalak vannak, pl. eleve vektorosan készült képeknél többé kevésbé a pixel szín határokat érzékelve fel tud építeni egy új vektor topológiát ami jobb esetben közelítve az lesz mint az eredeti vektoros kép amit pixelessé konvertáltak. Tehát nem egy az egybe a pixeleket alakítja át egyenként egy lépcsős vektorformátumú képpé. Előre is köszi a válaszokat :)2017. okt. 7. 18:40
1/7 coopper válasza:
Szia.
Tudomásom szerint a Coreldraw tudja, bár valószinűleg az eredmény nem olyan lesz amilyet vársz.
Sok sikert.
Üdv.
2/7 tabaki válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
nyehh... ez a funkció tényleg nem használható
2017. okt. 10. 05:07
5/7 A kérdező kommentje:
Szimplán felvesz több mint 3 egymás melletti vektor csíkot kész ín határánál csak az Anti-aliasing miatt. Ha a képen egy jól kivehető sarok található, azt is lekerekíti. Az a pár beállítás van ami van, azokkal nem lehet úgy hangolni hogy ezeket ki lehetne szúrni.
2017. okt. 11. 10:26
6/7 A kérdező kommentje:
*két szín
2017. okt. 11. 10:26
7/7 tabaki válasza:
Nem nagyon értem, minek van egyáltalán antialias a képen, de hát nem is tudom, mit akarsz átkonvertálni. Nekem az Inkscape általában használható eredményt ad, ami egyszerűsítés után jó alap a továbbszerkesztésre. Ha nem akarod kifejezetten azt bemutatni, amin dolgozol, legalább egy hasonló képet linkelhetnél, hogy sejtsük a feladatot.
Egyébként meg keresgélj még, hátha más programokkal nagyobb szerencséd lesz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!