Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Eltűntek a képeim?

Eltűntek a képeim?

Figyelt kérdés
Hello. Voltak a gépemen a családdommal ahol voltam kirándulni, meg stb képek. És egyszer már eltunt meg az egyik játékom aztán meglettek a képek játékomat úra instaláltam. Ma meg rámentem és már nincs meg. Mostt miez mert email nem jott hogy annacry vagy mi help pls

2017. szept. 20. 15:24
 1/5 DjImipapa ***** válasza:
SEMMI nem tűnik el csak úgy....és ezmeg mi?:Mostt miez mert email nem jott hogy annacry vagy mi help pls????
2017. szept. 20. 16:19
 2/5 tabaki ***** válasza:
Zavaros történet, zavarosan elmesélve.
2017. szept. 20. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon furan fogalmazol. Szepen fogalmazd ujra mert en tenyleg nem ertek semmit. Akkor fogsz segitseget kapni ha normalisan le tudod irni par mondatba, hogy mit szeretnel. Eddig csak talalgatni tudunk, hogy mit akarsz + mi koze az email cimedhez ? XD
2017. szept. 20. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:

"és ezmeg mi?:Mostt miez mert email nem jott hogy annacry vagy mi help pls????"

Valószínűleg a WannaCry zsarolóvírusra gondolt, de attól nem tűnnek el a fájlok, csak titkosítva lesznek, látod őket, csak nem tudod megnyitni, tehát nem az a probléma. Magától semmi nem tűnik el, olyan nincs, valaki kitörölte. Próbálj ki egy visszaállító programot, pld. a GetDataBack vagy Recuva.

2017. szept. 20. 17:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Gyorsan írtam, mert ideges voltam 2 évnyi cuccok miatt.
2017. szept. 20. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!