Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Eltűntek a képeim SDHC -ről,...

CherrybabyXoXo kérdése:

Eltűntek a képeim SDHC -ről, van rá valami program ami tud segíteni?

Figyelt kérdés
Az van, hogy ma fotózni akartam csak előtte megakartam a régebbi képeket mutatni vkinek erre látom, hogy nincs meg. Volt rajta kép, de kb. 700 db hiányzik. Nem tudom mikor tűntek el, nem lett formázva és törölve legalábbis Én nem csináltam ilyet és enyém a gép. Ilyenkor mit lehet tenni ha van rajta friss kép a régiekből meg semmi. A frisset már átmentettem. 8 GB -os kártya, júniusban vettem. Van vmi program vagy vmi ötlet ilyen esetben? Nagyon fontos képek nekem. :(( :'( Vigyáztam is rá mindig féltem, hogy megsérül és elvesznek a képek... megérte.
2013. okt. 11. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
próbáld az easeus data recoveryvel helyreállítani..de addig ne írj semmien adatot a hordozóra mert nem fogja megtalálni a program a képeket
2013. okt. 11. 20:43
 2/3 A kérdező kommentje:
A rajta levő 101 -et találta meg.:S
2013. okt. 11. 21:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Most rosszabb, mert próbálkozni sem tudok, mert a kártyaolvasó formázni akarja, ha meg f.géppel dugom rá ahhoz van progi ami felismeri usb -en?
2013. okt. 14. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!