S. O. S. Eltűntek a képeim a pendrive-ról. Hogyan tudom visszaállítani?
Fogalmam sincs, hogyan de letörlődött az összes képem a pendrive-ról.... Nem tudom vírusírtó csinálhat-e ilyet?
A lényeg, ha valaki tud valami alternatív megoldást arra, hogy visszaszerezzem őket, akkor segítsen. Nagyon fontos lenne!
Ha vírusosak lettek (ami egy pen drive esetén nem meglepő), akkor igen, van rá esély, hogy a vírusirtó törölte őket. Érdemes megnézni a logokat. Visszaállítani nem, mert veszélyesek lehetnek a gépedre nézve.
Aztán még eltűnhetnek hardver hiba miatt (a pen drive finoman szólva sem a legalkalmasabb biztonsági mentőeszköz), vagy véletlen felhasználói törlés miatt is.
Utóbbi esetben lehet próbálkozni a képek visszavételével, de érdemes valamit szem előtt tartani:
ha tényleg annyira fontosak a képek, akkor arról volt biztonsági mentésed. Egyszerűbb azt előszedni, mint mindenféle visszaállító programokkal mojolni.
Ha nem volt mentés róla, akkor nem is annyira fontosak, megint csak nem éri meg a szöszölést.
Találtam egy programot ami helyreállítja. De csak 1GB-ig.
(Az ingyenes verzió). Tudsz esetleg olyat, amit megbirkózik többel is? Tényleg fontos lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!