Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért szaggatnak a HD filmek...

Lex01 kérdése:

Miért szaggatnak a HD filmek PC-n?

Figyelt kérdés
A gépem egy i7 6700k Gtx 1060 6GB 16GB 3000mhz ram és az összes lejátszóval ami létezik picit akadoznak a filmek. Mit állítsak át? Előre is köszi!

2017. szept. 12. 17:11
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a helyzet. A laptopom szerintem ugyanilyen, csak nekem még a 960M van benne. Én is egy UHD TV-n nézem HDMI kábellel a filmeket és nekem is nagyon szaggat valamiért. Egy kedves, segítőkész Úr csinálta meg nekem távolsági beavatkozós módon. Nem játszik le tényleg mindent tökéletesen, de ég és föld a különbség. Az a lényege, hogy a film 8 vagy 10 bites és a videokártya ezt nem tudja. Mármint az a videókártya, amit használ jelenleg a géped. Nekem a processzor beépített kártyáját használta. Át kell állítani a lejátszót, hogy az NVIDIA GTX-et használja. Van a tálcán két ikon. Jobb lent kinyitod a kis fület és valami LAV feliratút találsz. Arra kattintva kijön a lejátszónak egy ablaka. Abban kell átállítani. Én nem vagyok számítástechnikus, nem értek hozzá, de tőlem telhető szinten lényegében ennyi. 😉 Hogyha esetleg valamit nem jól írtam le, akkor szólj és megpróbálom elmagyarázni. 😀
2017. dec. 30. 14:00
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Közben már megoldódott, MPC-BEx64 volt a megoldás a többi a 4K HDR-t is leviszi, a többi lejátszó nem rúg labdába.
2018. jan. 8. 09:33
 13/13 anonim válasza:
Hmm, én az MPC-HC-t próbáltam. Hátha a tied jobb, kiprobalom én is. Akkor én is köszi! 😃
2018. jan. 9. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!