Lex01 kérdése:
Miért szaggatnak a HD filmek PC-n?
Figyelt kérdés
A gépem egy i7 6700k Gtx 1060 6GB 16GB 3000mhz ram és az összes lejátszóval ami létezik picit akadoznak a filmek. Mit állítsak át? Előre is köszi!2017. szept. 12. 17:11
1/13 anonim válasza:
Semmit, flash player kell neki ennyi, mennie kell.
Lehet vmi felesleges szoftver vagy beépülő kavar be, ezt egy sokkal gyengébb gép is viszi simán.
2/13 anonim válasza:
Ja bocs, vmiért arra gondoltam a böngészőbe.. sorry!
3/13 anonim válasza:
Ez esetbe a mpchc [link] semmi más kodek stb
4/13 Dongaben válasza:
Esetleg, mégis egy Codecpack...Pl. K-Lite Mega. Tudom, hogy idejétmúlt a "codecpack", de ilyen esetben hasznos...
5/13 A kérdező kommentje:
Próbáltam a vlc-t az mphc-t a k-lite full-t a bsplayert, és már mindent össze-vissza állogattam. :(
2017. szept. 12. 17:35
6/13 Dongaben válasza:
Nem volna szabad... Monitor? Illetve, monitor kábel? Jóval gyengébb gépek is simán viszik a FullHD-t... A videókártya vezérlőpultjában nem állítottál el semmit?
7/13 Zzzoli válasza:
A gépen van a film, vagy nason?
8/13 A kérdező kommentje:
Belső vinyón van a film de ha átmásolom ssd-re ugyanaz a szitu! 4K tv hdmi 2.0-ás kábellel van összekötve.
2017. szept. 12. 20:09
9/13 Dongaben válasza:
Ezt, így távolról nagyon nehéz volna megoldani. Mint írtam: ennél jóval gyengébb gépek is simán nyomják a FHD-t. Véletlenül nem használsz "DriverGenius", vagy hasonló programot a frissítéshez? Ha igen, akkor a videókártya gyártó oldaláról töltsd le inkább a drivert, és azt használd.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem használok ilyeneket, de megpróbálom újra rakni a vga drivert.
2017. szept. 12. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!