Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért szaggatnak az online...

Miért szaggatnak az online filmek?

Figyelt kérdés
nem vészes, de nem folyamatos általában a kép. Így volt a régi laptopomon is, most vettem egy újat de ennél is ugyanaz a helyzet. Intel i5 4210m processzor + az integrált HD4600 videokártya, szerintem el kellene bírnia egy online filmmel. Viszont az egyik ismerősöm gépén sem tökéletes. Ez egyedi probléma vagy nálatok is így van? Mondjuk már csak nagyon ritkán nézek filemt online, általában letöltöm, de már régóta érdekel, hogy miért akad..

2015. aug. 24. 13:36
 1/3 legend 666 ***** válasza:
Szerintem az oldal hibájából, általában az ilyen online filmeket a legkevesebb "odafigyeléssel töltik fel" és az oldalak kapcsolata is fos. De ha belinkelnéd az oldalt ahol akadnak a videók, akkor talán mi is tesztelhetnénk!? :) Mellesleg eszembe nem jutott és nem jut soha, hogy gagyi minőségű online filmet nézzek!
2015. aug. 24. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:
online film? mármint a "nemvírusos nyugi itt nézz 144p ben filmet" oldalak? elvből nem nézek olyan helyen filmet.. egyébként lehet az oldal is rossz de lehet hogy csak a neted gyenge és nem tölt be a videó teljesen.
2015. aug. 24. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálam jól mennek, a vidto-s linkek szinte kivétel nélkül gyorsan betöltődnek és végig mennek akadás nélkül. 360 p-be is nézheted, lehet állítani de ezt biztos tudod. A youwatch-os linkek is jók itt néha 2-3 percet várok mire elkezdődik a film de utána szinte az összes végig megy itt néha nagy ritkán van olyan hogy akadozik, ilyenkor elmegyek egy tízpercre ezalatt betölt utána atom stabil egész végig. Nekem gyengébb a gépem mint a tiéd egy core2 Dell. Esetleg ha még nem próbáltad használj más böngészőt Palemoon, SRWare Iron, Slimjet. Mindig a legújabb Flash playert használd, reklámblokkoló pedig kötelező. A gép pedig legyen tiszta és töredezettségmentes vicc de sokat dob rajta, legalábbis nálam.
2015. aug. 24. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!