Miért szaggatnak az online flash játékok win7-en?
játékban jobb klikk:Quality->Low avagy: Minőség->alacsony
Más flash tartalmakat ne jeleníts meg közben(pl.reklámbannerek).Chromeban és FF-ban is elérhető az adblock plus nevű kiegészítő,ezek letiltják a reklámokat.Frissítsd a videokártya driverjét.
Ennyi jutott eszembe,ha bármelyik kérdéses,írj.
A gépednek elégnek kell lennie ,elvileg.
Közben eszembe jutott még valami.Start menü a számítógép menüre jobbklikk->Tulajdonságok ->(bal oldalon)Speciális rendszerbeállítások->Speciális fül->Teljesítmény:beállítások gomb->Legjobb teljesítmény menü.Így nem lesz olyan trendi a windowsod viszont javulást érhetsz el vele globális szinten.
vírusírtó-
Hát nagyjából 1 éves a gép, én már használtan vettem fél éve, akkor még 1,5 év garival.
A számteches srác mindent leszedett róla, és ujj oprendszer és drive-ek kerültek rá. win7 64 bit-es rendszerrel.
Elötte sajnos nemtom mi volt. :(
Mivel mostanában kezdtem el online játszani ezért nem tudok különbséget tenni a régihez képest, mindössze annyit látok hogy fater gépe régebbi tipusu és mégis s nála nincs ilyen gond.
csigarena-
Igen, ezzel indítottam én is, low grafika, minden jelentéktelen ablak bezárva, és más háttérben futó program kilőve. Ujjabban a Chrome-ot használom mivel láthatóan jobban kezeli az ilyen alkalmazásokat mint a töbi.
Hát mivel "viszonylag" uj gépről van szó és tényleg semmi hibálya nincs a jelenlegit kivéve, nemhiszem hogy egy driver frissítéstől jobb lenne.
És kipróbáltam a legjobb teljesítmény menüt, valóban egy hangyányit jobb lett, de eme csekéj váltóztatásér ilyen dizájnt felrúgni felesleges. :)
valamint az utolsó válaszadónak-
AMD E-450 APU with Radeon(tm) HD Grapics 1.65GHz
4GB RAM
Hát köszönöm szépen a válaszokat, és ha lenne még pár ötlet azt szívesen kipróbálnám. :)
Én még arra gondoltam hogy ( bár lehetséges hogy oltári nagy hülyeség) lehet-e az hogy a maga a win 7, valamiért nehezebben kezeli az ilyen alakalmazásokat?
Még kipróbálnék egy rendszer ujratelepítést, amint lessz egy kis + időm, és ha nem válik be akkor lecserélem egy win xp 64 bit-esre. Ti mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!