ArchiCAD probléma?
Sziasztok, 8. vagyok és lenne egy szorgalmi feladat, ArchiCAD -ba kellene megcsinálni a házunkat, de erre 30 napot kaptunk (mert elvileg nagyon nehéz).
Szóval kellene egy link, ahonnan letudom tölteni ingyenesen az ArchiCAD-ot.
Köszi :)
A volt osztályfőnök adta fel, aki megcsinálja ötöst kap, aki nem egyest :D
Azt mondta hogy mindent centiről mérjek le, de nem fogom túlzásba vinni.. Nem egy 12.-es ről beszélünk hanem egy 8.-osról.
Hát, amennyire tudom, a 16-os verzió volt az utolsó, amelyik még futott 32 biten...
Erről az oldalról meg nem tudom, micsoda, és mi az, amit letölthetsz, talán régi 30 napos próbaverziók:
Én magam nem néztem utána (nem is tudnám kipróbálni), mindenesetre a legnagyobb óvatosságot ajánlom. De azért az Archicad valamivel több, mint minimális elvárás, effélét nem őrizget minden háztartás a sublódban. Én a helyedben letöltögetés előtt ezt még megkonzultálnám a tanároddal, hátha neki lesz használhatóbb tippje.
Innen már letöltöttem a 16-os verziót, csak valami bemutató verzió ez, amivel nem lehet elmenteni amit csináltál, az meg elég fontos lenne.
Biztonságról meg annyit hogy szerintem semmi vírus nem ment rá a gépre, ugyan olyan mint volt.
De azért köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!