9in1 windows 7 mi lehet a probléma telepítésnél? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szóval letöltöttem netről 9in1 windows 7-t összes windows 7 fajta rajta van 32bit 64bit verzióval, és mikor tökéletesen telepíti de mikor végére ér, akkor
ezt a hibaüzenetett kapom utána kiírja hogy sikeresen telepítette a windows kulcsot aktiválta, újra indul a gép kiveszem a pendrivemet és újra indul de nem tölt be a windows csak F12 ig biosig, utána újra indul és kezdi előröl
2017. szept. 4. 13:45
1/10 anonim válasza:
mert a pendrive-ról akar szerintem bootolni, valami elérési út nem jó neki, azt kéne kijavítani, bár nem tudom mi az az "msg"
2/10 A kérdező kommentje:
és valaki nem tudna rendes linket adni akkor 9in1 windows 7hez? ncore-n sincs fent ami normálisan müködik
2017. szept. 4. 13:54
3/10 anonim válasza:
minek neked 9 az 1-ben, egy sima normálisan működő nem elég?
4/10 A kérdező kommentje:
nem elég, mert mikor megyek számítógépet vagy laptopot újratelepíteni nem mindegy hogy milyen kér a vevő hogy home premiumot vagy ultimate,t
2017. szept. 4. 13:57
6/10 anonim válasza:
meddig is tart letölteni egy homeot, prot meg ultimatet...
7/10 anonim válasza:
sokáig, neki 9 az 1-ben csomag kell, hogy illegálisan rakja fel mindenkinek, amiért még pénzt is kér :D
8/10 anonim válasza:
Nekem van win 7-8 all in telepítőm is, 12 giga.
És futottam bele hasonló üzenetbe, azt a gépet csak korongról tudtem telepíteni.
9/10 AntZ válasza:
Itt van w7 sp1 home, pro, vagy ultimate, 32/64 bit Magyarul is:
10/10 anonim válasza:
Te figyelj már, te úgy dolgozol másoknak hogy a saját gépedet sem tudod egyedül feltelepíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!