Sims 4 sehogysem akar betölteni, mi a teendő?
Sziasztok! A helyzet a következő
Lassan egy hete, hogy megvettem(!) a The Sims 4 c. játékot. Amikor elindítottam semmi szokatlant nem tapasztaltam, hamar a főképernyőn találtam magam, majd nekiálltam elkészíteni a háztartásomat. A simek megalkotása után ugye következett volna a beköltöztetés, kiválasztottam a házat, aztán a játék elkezdett tölteni, a probléma csak az, hogy ez egy véget nem érő folyamat. Ennél a fázisnál egyszerűen megáll. Próbáltam már újratelepíteni, de nem változott semmi. Ilyenkor mi a teendő?
A válaszokat előre is köszönöm!
Számítógéped konfigja ?
Illetve hogyan telepíted fel ?
Mindegyik telepítési lépést írd le légyszíves .
Nem igazán vagyok otthon a számítógépeknél, de ha ez fontos, egy packard bell laptopom van, windows 10 pro operációs rendszerrel. HD Graphics 1650 Mhz, 2 mag, 2 logikai processzor.
A játékot erederileg lemezről kezdtem telepíteni, de problémák adódtak, úgyhogy az origin által felkínált lehetősséggel éltem és az originen keresztül letöltöttem az internetről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!