Photoshop CS5 Windows 8.1-en, Hogyan lehetséges ez?
Sajnos ez a program csak vin7-ig,de olyat találtam ami vin 8 ig támogatott.Létezik valami program aminek segítségével mégis tudnám használni 8.1-en?
(kompatibilitási üzemmódban történő futtatással is próbáltam.)-ezt javasolták.Illetve a virtuális gépet de ennyire nem értek hozzá,ezért gondoltam megkérdezem,hátha van valami program aminek segítségével használható a cs5.
"Az Adobe Photoshop CS5, CS4 és CS3 alkalmazásokat is tesztelték a Windows 8.1 operációs rendszerrel való kompatibilitást illetően, és jelenleg nincsenek jelentős ismert problémák."
Windows 10-en is működik több ismerősnél.
Inkább valami nálad zavar be.
Kimaradt:
Van hibaüzenet?
Esetleg szerepel az Eseménynaplóban, - a program indításának időpontja körül - bármilyen hibabejegyzés?
Mikor megpróbálom a program kompatibilitási probléma megoldással akkor előjön egy angol nyelvű üzenet.
xencode virtual deskop
The application was unable to load a required virtual machine component.Please contadct the publisher of this application for more information.
Csak ennyit ír ki,de ahogy néztem fordítón kb annyit ír,hogy
Az alkalmazás nem tudta betölteni a szükséges virtuális gépi összetevőt. További információért forduljon a kiadóhoz.
Ez nem valamilyen portable (hordozható, vagyis telepítést nem igénylő) változat?
Ezt egy harmadik fél (nem az Adobe és a Microsoft) hozta létre a program módosításával, így a kompatibilitás nehezen érhető el.
Ha nem fontos hogy hordozható legyen, akkor használd az eredeti telepítőt.
igen,akkor ilyen lehet.Egy ismerős adta,nem kellett telepíteni.
Sajnos csak ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!