Xertion kérdése:
Call Of Duty 2 futtatása Windows 10 pro 64 bit alatt, lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Nos böngésztem a netet eléggé, sajna normális választ nem kaptam. Jack dugók vannak, Stereo hangfelvevő cuccos aktív, kompi mód berakva, rendszergazda ként, semmi.
Többször újraraktam, hátha, az se.
Jelen pillanatban, cod2 mp 2x katt felugrik a fekete ablak és minden eltünik.Várok várok.. de semmi (nincs folytonos fekete ablak, felvillan és eltűnik.)
Ötlet?
2017. júl. 18. 22:36
2/6 anonim válasza:
A másolásvédelmét nem támogatják a modern Windowsok. Az egyetlen megoldás ennek kiiktatása, a gamecopyworld-ön találsz hozzá megoldást.
3/6 A kérdező kommentje:
Muktiplayer modrol beszélünk, nem pedig cracket keresek hozza :)
2017. júl. 19. 05:36
4/6 anonim válasza:
Itt még javasol olyat h alt+tabbal tedd le tálcára mikor fekete (ezt nekem is meg kell tennem winfos 8.1 alatt)
5/6 A kérdező kommentje:
Szia,
sajna nincs annyi időm se. Steames a játék még a steam.dll-t is a helyére raktam. Lényegében rámegyek hogy indítsa el a játékot, átvált a képernyő feketére és egyből dobja hogy a cod2mp exe leállt. időm sincs altabozni.. :) egyéb ötlet ? :D
2017. júl. 19. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!