Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segitene valaki? 2003as...

Segitene valaki? 2003as wordal van problemam

Figyelt kérdés
2003as wordba irom a szoveget es bekell alitsam h jobbrol es balrol ugyanolyan tavolsag legyen,ezt megiscsinalom nincs problema.csak a 10 oldalon kb vanak sorok h a szavakat kilometere elteszi egymastol es ha osze akarom huzi oket akkor meg osze teszi oket h meg kiolvasni se lehet.
2010. máj. 24. 12:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Sorkizárttá kell tenned?

Ha túl hosszú a szó, akkor pedig nagy távolságot csinál a szavak közt, ez a probléma?

Használj elválasztást eszközök/nyelv/elválasztás, itt pipáld be az elválasztás négyzetet, így a hosszú szavakat elválasztja.

Ha nem jól értelmeztem le tudnád írni mégegyszer?

2010. máj. 24. 12:17
 2/11 A kérdező kommentje:
epp az h nem tul hosszuk a szavak
2010. máj. 24. 12:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát többek közt ezért váltottam OpenOffice.org 3.2-re. Annak a szövegszerkesztője (Writer), ha kijelölöm a szöveg formázását (sorköz, betűtípus, betűnagyság, sorkizárt vagy középre stb.) mindig azt teszi, ahogy én akarom. Ez a fizetős vacak pedig azt, amit ő akar.
2010. máj. 24. 12:22
 4/11 A kérdező kommentje:
es OpenOffice.org 3.2 hol tudnek letolteni?
2010. máj. 24. 12:47
 5/11 anonim ***** válasza:

Te még sohasem hallottál a Google-ről?

[link]

[link]

2010. máj. 24. 12:55
 6/11 A kérdező kommentje:
fontos lenne
2010. máj. 24. 12:55
 7/11 A kérdező kommentje:
koszi a segitseget
2010. máj. 24. 12:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Tessék, ez az OpenOffice.org 3.2 hivatalos letöltőhelye, innen ingyenesen letölthető, itt a Fóruma is.

[link]

[link]

Oktatási anyag is van benne, .pdf fájban.

2010. máj. 24. 13:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos saját tapasztalataim alapján:

Az MS Office összes maradványát töröld előtte. Az OpenOffice.org 3.2 letöltése egy kicsit lassú (főleg mobilnettel), de nagyon megéri türelmesnek lenni. A Windows NEM fogja felismerni, ha fájlt akarsz megnyitni, akkor jobb egérgomb, Társítás, OpenOffice Writer indítása. Idővel már automatikussá válik, a Windows XP megtanulja. Érdemes alaposan átolvasni az oktatási anyagát, mert vannak kisebb eltérések az MS Office-hoz képest, de én három hónap alatt megszoktam már.

2010. máj. 24. 13:07
 10/11 anonim ***** válasza:

OpenOffice.org 3.2. Ingeyenes, úgynevezett szabad szoftver. (www.fsf.hu)

Word helyett Writer, Excel helyett Calc, Power Point helyett Impress, Access helyett Basic.

A Windows 95-től kezdve minden fájlt meg tud nyitni, az összes kiterjesztési ismeri, a legújabbat is. Bővített változata is elérhető:

[link]

2010. máj. 24. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!