Cryengine Sandbox 2-vel problémám akadt, segítene valaki?
Csináltam egy mapot, van 3 kis hiba benne.
Az egyik, mikor végigmegy az autó az útvonalon, nem akar kiszállni (vagy tovább menni egy másik útvonalon). Előtte míg nem voltak ellenség a pályán, simán megcsinálta.
A másik, hogy lehet azt megcsinálni, hogy egyből a VTOL-ban kezdjem?
Ja még egy, azt hogy lehet csinálni, hogy nélkülem ne induljanak el?
Köszönöm szépen
1.- Ez a "memória vesztés" ha lehet így hívni, már velem is megesett. Én nem találtam rá gyógymódot, de te még a szerencsésebb vagy! Esetenként a material editor, vagy a fog graph editor tűnik el... XD
2.-Mivel a fog graph beadta a kulcsot, fejböl mondom... A fog graph-ban rakj le egy Misc/Start-ot, egy Veichens/Enter(vagy mit) és egy Game/Local Player-t, majd kösd össze őket értelem szerűen! Még az ülőhejet is választhatod! :D
3.-Pusztán annyit kell tenned, hogy egy Veichens/enter-t és egy Game/Local Player-t beraksz(összekötve), és a kocsi indításához az enter-ből húzod a "kapcsolót", hogy az indítsa el, ha beülsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!