Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Cryengine Sandbox 2-vel...

Cryengine Sandbox 2-vel problémám akadt, segítene valaki?

Figyelt kérdés

Csináltam egy mapot, van 3 kis hiba benne.

Az egyik, mikor végigmegy az autó az útvonalon, nem akar kiszállni (vagy tovább menni egy másik útvonalon). Előtte míg nem voltak ellenség a pályán, simán megcsinálta.

A másik, hogy lehet azt megcsinálni, hogy egyből a VTOL-ban kezdjem?

Ja még egy, azt hogy lehet csinálni, hogy nélkülem ne induljanak el?

Köszönöm szépen

2011. márc. 1. 18:37
 1/2 SuperUrzu7 válasza:

1.- Ez a "memória vesztés" ha lehet így hívni, már velem is megesett. Én nem találtam rá gyógymódot, de te még a szerencsésebb vagy! Esetenként a material editor, vagy a fog graph editor tűnik el... XD

2.-Mivel a fog graph beadta a kulcsot, fejböl mondom... A fog graph-ban rakj le egy Misc/Start-ot, egy Veichens/Enter(vagy mit) és egy Game/Local Player-t, majd kösd össze őket értelem szerűen! Még az ülőhejet is választhatod! :D

3.-Pusztán annyit kell tenned, hogy egy Veichens/enter-t és egy Game/Local Player-t beraksz(összekötve), és a kocsi indításához az enter-ből húzod a "kapcsolót", hogy az indítsa el, ha beülsz!

2011. júl. 5. 15:03
 2/2 SuperUrzu7 válasza:
Annyit kihagytam, hogy az enter-hez rakj be egy Entity/Entity id-t és állísd hozzá a szóbanforgó járművet! (Tod! kocsi kijelölve, és a fog graph-ban az e.ip-hez jobbklikk, és asszem a második!) Mert különben nem száll be sehova sem... XD
2011. júl. 5. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!