Windows 10-ről vélemények?
win7ről megéri átváltani? hogyan kompatibilis visszafelé a programokkal?például régi játékokkal?régi alatt tényleg régit értek,van 1998as játékom is.viszi ezeket?
ramból mennyit eszik egy 64bites változat?
Jobban bánik az erőforrásokkal a Windows 10, a legtöbb játékkal kompatibilis, persze nem mindennel.
Ha nem túl régi a géped, és a 7 simán megy rajta, akkor ajánlott a 10.
Radeon HD4xxx vagy korábbi VGA-val semmiképp.
köszi
új gépre lenne,idén megjelent videókártyával.
azért nem csak 20éves játékokat tolok :) de hát nem örülnék egy rossz választás miatt annak ha le kéne mondani 1-1 régi nagy kedvenc játékról:)
Vannak pozitívumai és negatívumai is. Megszoktam, már nem akarnék visszatérni, de attól még nem frissítésnek, csak váltásnak tekintem.
Kompatibilitás ugyanaz, mit a korábbi rendszerekben. 98-as játék vagy DOS-os, és DosBox-ban futtatod, vagy korai Win32-es 3dfx Glide grafikával, és akkor egy Glide wrapperrel simán fut. Esetleg valami Opengl 1.0, az meg megy kb. minden videokártyán.
Ha van multiplayer része, és IPX-et használ, akkor ahhoz is kell valami emulátor, mert Windows NT-ben nincs.
"Nekem eddig bármelyik eszközön (laptop/asztali gép) nagyságrendekkel stabilabban és jobban fut, mint a 7-es. Egyszer sem fagy le, nem akadozik."
Ez azért butaság, mert normális esetben mindkét rendszer 0 azaz nulla fagyással, akadozással stb. üzemel.
#6 Ugye tudod hogy ezerféle hardver és szoftver létezik? Még nálam is volt olyan gép amin a 7 szinte működni sem akart, a 10 meg hasít rajta. Pedig LGA1156-os gép, még csak az sincs, hogy túl régi, vagy túl "új" és azért nem megy rajta.
Ilyen a Windows, lehetetlenség, hogy minden szoftver minden hardverrel kompatibilis legyen, és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!